Утре в “Безмилостен град”: (15 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (15 януари) в следващите епизоди на турския сериал “Безмилостен град”, излъчващ се всеки уикенд от 20:00 до 23:00 ч. по bTV Lady!

Източник: Kanal D

Превод и адаптация: Telenovellas News 

Епизоди: 25,26,27

Шениз успява да убеди Агях, че Недим е баща на детето на Джерен.

Джерен иска от Шениз да ѝ даде отделна стая, защото не отказва да спи в едно легло с Недим.

Сехер се обажда в полицията, за да подаде сигнал срещу семейство Карачай и да защити дъщеря си.  

Агях отива в стаята на Недим и Джерен. Кара момичето да ги остави сами и я праща да се преоблече. Пада на колене пред Недим и се разплаква. Споделя, че е искал да му намери достойна съпруга. Извинява се на болния, че не е успял да изпълни обещанието си.

Дамла се възмущава от решението на майка си. Дженк пита Шениз защо е оженила Недим за онова момиче. Шениз отговаря, че го е направила заради децата.

Полицията се намесва, а Джерен предава семейството си и лъже, че бракът ѝ е по желание. Дори гони Сехер от къщата и е готова да подаде жалба срещу роднините си. 

Джерен не пуска сестра си при болния.

Сехер опитва да омилостиви Шениз, като я моли да развали брака. Шениз отговаря, че Джерен няма да си тръгне, защото е алчна, а Сехер да се върне със семейството си на село.

Джемре пита за колко милиона се е продала сестра ѝ. 

В коридора Джемре среща Дженк и се интересува дали е говорил с майка си.

Шениз казва на Сехер, че Джерен ще продаде семейството си, без да се замисли. Сехер заявява, че няма да напусне имението. 

Агях вини за всичко себе си.

Дженк иска майка му да му даде една логична причина за този брак. Шениз изтъква, че всичко това е в негова полза. Дженк не иска да бъде замесен в този план. 

живан опитва да убеди майка си, че след брака на Джерен те нямат място в имението. Сехер обаче отказва да си тръгне.

Джерен иска да се грижи за Недим сама. Джемре опитва да убеди господин Агях, че сестра ѝ лъже, но не успява. 

Нериман говори срещу Джемре. 

Агях иска да проведе разговор насаме с Джерен. Джерен се оправдава, че не е говорила гнусни думи против Недим. Отново обвинява Джемре. 

Агях предупреждава Джерен, че сестрата ще се грижи за Недим, а тя да не му се мярка пред очите, защото я търпи само заради детето. 

Агях вдига скандал на Нериман. Заплашва, че ще я изхвърли от имението, но сега не го прави само заради Сехер. 

Джерен започва да раздава заповеди на прислугата. Дживан се ядосва и се заканва да пребие малката си сестра, но охраната го хваща.

Сехер и Джемре ги молят да пуснат Дживан. 

Дамла вижда това и се разправя с охраната. После припомня на Дживан, че ѝ е шофьор. Той се ядосва, набива спирачките, и я оставя на улицата. Принуждава я да се извини. Дамла го прави и се качва обратно. Между двамата прехвърчат любовни искри. 

Джемре събира прането, а Дженк отива при нея. Моли я да излязат навън. Джемре го пита дали майка му има цел с този брак.

Шениз дава задача на Джерен да изгони сестра си и майка си от имението.

Джерен се държи изключително високомерно с всички, дори и с майка си. Кара я да ѝ носи покупките в стаята. Джемре се ядосва и къса новите дрехи на сестра си. Сехер се опитва да разтърве дъщерите си.

Нериман обвинява Сехер, че не е намерила място на масата на богаташите. Предупреждава Джерен, че сестра ѝ крие нещо. 

Джерен взима нож, за да се защити от Недим.

Агях пита Сехер защо слага масата. Тя го моли да сложи край на този фарс. 

Дженк иска да поговори с Джерен. Заявява ѝ, че не са имали връзка и не я е обичал, а отношенията между тях са били грешка. Джерен е толкова ядосана, че насочва нож срещу Дженк.  

Джемре заявява на Шениз, че знае цялата истина около Недим – както за действията на Дженк, така и на Шениз.

Джерен заплашва Дженк, че ще вземе живота на детето му.

Джемре казва на Шениз, че не е майка и е лъгала сина си, като същевременно е причинявала болка на Недим. Шениз отговаря, че това е измислица. Джемре заплашва Шениз, че ще я съсипе с доказателства.

В това време всички се качват горе и виждат Дженк да държи Джерен, прободена с нож.

Нуртен чисти кръвта из имението Карачай. 

Шениз удря шамар на Дженк и го обвинява, че я е предал. Дженк се вбесява и я пита дали е вярно, че бебето на Джерен е негово. Шениз потвърждава и започва да тормози Недим, а Дженк я кара да спре. Шениз му припомня, че го е спасила, а за благодарност той я е предал. 

Сехер е изненадана от бременността на дъщеря си. Агях обяснява, че бебето е причината за този брак. Сехер е съсипана от срама, който ѝ е донесла малката ѝ дъщеря.

Джемре пита сестра си защо се е намушкала. Джерен не иска да каже от кого е бременна. Джемре разбира причината за брака ѝ с Недим. 

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved. 

Сподели