Утре в “Безмилостен град”: (09 януари)

Прочетете какво ще се случи утре (09 януари) в следващите епизоди на турския сериал “Безмилостен град”, излъчващ се всеки уикенд от 20:00 до 23:00 ч. по bTV Lady!

Източник: Kanal D

Превод и адаптация: Telenovellas News

Епизоди: 22,23,24

Джемре иска от Дженк да признае на Недим какво му е сторил и да осъзнае, че не той, а Шениз е виновната.

Агях предупреждава охранителите си да се държат нормално, но да заострят вниманието си и пиле не трябва да прехвръкне до настъпването на датата.

Джерен обвинява сестра си, че предната вечер е била с Дженк. Тя, от своя страна, я укорява, че мечтае да стане жена на Дженк. Сехер им казва, че се срамува от тях, и че за нея те не са сестри. Настоява да се приберат на село.

Сехер се кара с Джемре, защото мисли, че тя е прекарала нощта с Дженк. Джемре не иска да издаде тайната на Дженк. Сехер си мисли, че дъщеря ѝ не може да прекрати връзката си с богаташа. Джемре заявява, че ще остане в имението. Джерен казва на баба си, че сестра ѝ нарочно иска да остане.

Недим получава халюцинации. Шениз му казва, че ще пробват нова терапия. Той я хваща за врата, искайки да я убие. Дженк влиза в стаята му.

Дамла записва своето видео, но чува виковете на майка си. Отива в стаята на Недим и се опитва да спаси Шениз. Дженк стои настрана, а Агях го упреква, че не се е намесил.

Шениз благодари на съпруга си, че я спасил.

Джемре казва на Агях, че би искала да наглежда Недим през нощта. Той я пита какъв е проблемът и защо Недим се е влошил. Девойката му отвръща, че не знае.

Сехер вижда, че Джемре не се е прибирала цяла нощ, и хуква да търси дъщеря си. Качва се в стаята на Недим и вижда момичето да дреме на фотьойла до болния. Джемре е взела спринцовката с лекарството и се кани да разбере какво е съдържанието ѝ.

Агях пита доктора какво е принудило Недим да стане толкова агресивен.

Дженк отива при майка си. Извинява се, че не си е мръднал пръста да я спаси, а Шениз му отвръща, че му прощава. Дженк обаче ѝ заявява, че той не може да ѝ прости. Шениз търси спринцовката. Дженк ѝ казва да спре.

Шениз се обажда на Джеенк да вземе спринцовката от Джемре.

Дженк отива при сестрата и иска спринцовката. Джемре отговаря, че той не е реагирал на действията на Недим. Умолява го да не се държи така. Дженк взима чантата на Джемре и ѝ обещава да попречи на майка си. Спринцовката обаче не е там.

Сехер е объркана и не може да разбере дъщерите си.

Джерен обяснява на майка си, че Джемре ѝ взима дрехите. Сехер отваря шкафа на Джемре и вижда колието.

Агях забелязва, че жена му говори с доктора.

Джерен продължава да манипулира майка си. Сехер взима гривната и тръгва.

Агях нарежда да проследят Дженк.

Джемре се среща със своя приятелка и ѝ дава спринцовката, за да направи анализ на лекарството. Девойката дава за анализ и едно от хапчетата, които Недим приема.

Дженк отива на брега и разсъждава върху думите на Джемре. Агях е след него. Той иска да си поговорят по мъжки.

Сехер отива в бижутерийния магазин. Казват ѝ, че гривната е тяхна. От там съобщават, че бижуто е купено от Дженк Карачай. Шениз се намесва…

Шениз води Сехер на ресторант, за да поговорят. Опитва се да я купи с бижу, предназначено да дъщеря ѝ.

Дженк предупреждава Джемре да се пази от майка му.

Сехер отново вижда Дженк и Джемре да говорят по време на физиотерапията на Недим.

Сехер казва на Нериман, че дава Джемре за жена на Недим. Агях чува това, а Сехер му обяснява, че вече няма сили да пази Джемре. Агях я пита как ще гледа дъщеря си да живее без любов.

Агях обещава да оженят Джемре и Недим, когато се върнат от столицата, а до тогава Сехер трябва да убеди дъщеря си.

Шениз кара Джерен да отиде на проба за булчинска рокля и я убеждава да остави Дженк на нея, за да се разбере с него.

Джерен си мисли, че Шениз ще ѝ помогне да се омъжи за Дженк.

Шениз пуска прислугата в отпуск, без Джерен.

Джемре се притеснява за болния. Обажда се на Дженк, че Шениз се опитва да направи нещо на Недим. Сехер се ядосва и чупи телефона на дъщеря си.

Агях търси Дженк, но той е тръгнал към летището, за да се върне в Истанбул. Старият също се връща с колата си в безмилостния град.

Шениз продължава да прави комплименти на Джерен в булчинската рокля.

Шениз води Джерен в стаята на Недим…

Шeниз изиграва Джерен – тя иска да я омъжи за Недим и е подготвила всичко предварително. Шeниз е заснела и видео в хотелската стая, на което се вижда, че Джерен уж е била с друг мъж. Тя я изнудва да подпише документите за брак с инвалида.

Шениз успокоява Джерен, че ще получи огромно обезщетение, ако се омъжи за Недим. След време ще се разведе с него, а двамата с Агях ще вземат детето ѝ. Джерен е принудена да подпише свидетелството за граждански брак. Момичето става съпруга на болния.

Когато се прибират, Джемре и останалите разбират, че Джерен тайно се е омъжила за Недим.

Джемре е бясна на сестра си, а Джерен е отчаяна. Сехер предлага да си тръгнат към родния си край. Джерен заявява, че вече е Карачай. Сехер я удря. Шениз дава луди пари на сватята си заради Джерен.

Сехер упреква Агях, че я е измамил и е погубил малката ѝ дъщеря. Предупреждава го, че ще вземе дъщерите си и ще запали имението. Джемре упреква майка си, че нито тя е заслужавала тези думи, нито Недим.

Шениз лъже Агях, че Джерен е бременна от Недим. Агях вярва на жена си и си мисли, че са му скроили капан. Настоява да повторят теста в държавна болница. Шениз се опитва да разубеди съпруга си заради медиите.

Дамла вижда Дживан да стои на една пейка на крайбрежната и пречи на другите момичета да говорят с него.

Агях не харесва Джерен. Шениз му казва, че това момиче носи бебе в утробата си.

Сехер се самообвинява заради дъщеря си.

Охраната заключва Сехер и семейството ѝ в постройката по нареждане на Агях. Дживан иска да разбере какво става. Джемре го уведомява, че малката им сестра се е омъжила за Недим.

Джерен разказва на Агях това, което я е подучила Шениз. Свекър ѝ отвръща, че е постигнала целта си.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved. 

Сподели