Три сестри – Епизод 25 (Ето какво ще видим) 08-ми декември

Дьонюш обещава на Месут да го научи да чете и пише.

Мине се обажда на Рючхан. Иска двете да поговорят.

Сомер си изхвърля сим карата на телефона, за да не го търси Мине.

Дерия се прибира вкъщи. Несрин е готова с кавгата към Дерия, но Дьонюш отклонява темата. Несрин наказва момичетата да не излизат никъде, освен за училище.

Сомер и Тюркян се разхождат по плажа и разговарят. Тя му подарява камък във формата на сърце и го моли да го хвърли, защото това е сърцето на Тюркян. Сомер отказва.

Мине казва на Рючхан, че опитвайки се да я отстрани, е попаднала в голям капан. Рючхан ѝ отговаря, че така ще я нарани, че дори ще загуби бебето си.

Уважаеми зрители, бихме искали да ви уведомим, че от 11 декември стартира новият канал bTV Story, който ще замени досегашния bTV Lady.

Излъчването на хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ се измества единствено там, като поредицата ще върви абсолютно всяка вечер от 21:30 ч. по bTV Story.

В ефира на bTV Story от 11 декември централно място ще заемат най-новият сериал на Къванч Татлъту – „Семейството“ (всеки делник от 19:00 ч.) и най-провокативният турски сериал, създаван някога – „Златно момче“ (всеки делник от 20:00 ч.).

От 14 декември в 17:00 ч. започва новият мексикански сериал „Мащехата“, а в 18:00 премиерният бразилски хит „Пантанал“.

От 16 декември, всяка събота и неделя от 20:00 ч., ще се излъчва новият турски сериал „Чуй ме“.

bTV Story ще запази позицията на bTV Lady в мрежата на кабелните и сателитните оператори в България.

Садък моли Ирфан да проучи къде последно е бил Месут и дали има родители.

Фатих отива отново при Садък. Моли го да говори с Хикмет да се върне при Незахат. Фатих иска от Садък да му наеме къща, в противен случай ще се нанесе да живее у тях.

Сердар пита Несрин защо не иска да се виждат с Дьонюш.

Сердар кани Дьонюш на бала.

Рючхан се среща с Нихат. Казва му, че не си спазва обещанията. Нихат заявява, че всичко ще стане съгласно договорките им.

Рючхан моли съпруга си да проучи дълговете и сметките на Мине.

Мине отива на полето да търси Сомер. Йозер я отпраща. Съветва я да започне нов живот, без Сомер.

Сомер и Тюркян ловят риба. Тя му казва, че уловът не е достатъчен и ще трябва да купят още риба. Той се съгласява, при условие че жена му ще я сготви.

– ТУРСКИ СЕРИАЛИ – ФЕН ГРУПА 

Сподели