“Трима братя, три сестри” 2 – продължението на легендарната сага от 17-и август

Премиера

Трима братя, три сестри 2

BTV Lady

От 17-и август

От 22.00 часа

Всеки делничен ден

Преди 20 години драматичната история на трите сестри Елисондо и тримата братя Рейес развълнува милиони зрители по цял свят. Нестихващата любов на почитателите към сагата и носталгията към любимите герои предопределя заснемането на продължение. Сюжетът на новия сезон показва не само промяната на отношенията между семейните двойки, но и връзката и проблемите, пред които се изправят със своите деца.

Норма Елисондо и Хуан Рейес продължават да живеят в семейното имение заедно с тримата си синове – Хуан Давид и близнаците Ерик и Леон. Щастието им е разрушено, когато Ерик и Леон са обвинени в убийството на преподавателя Хенаро Кареньо, който в миналото ги е малтретирал и заплашвал.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Химена и Оскар Рейес нямат свои наследници, но се радват на успешна кариера в модния бранш. Химена е преуспяващ дизайнер и представя новата си колекция в Милано, а съпругът й е неин партньор в бизнес начинанието. Химена не подозира, че Оскар има извънбрачен син и че любовницата му Ромина е готова на всичко, за да се омъжи за него. Сара остава в Сан Маркос, след като съпругът й Франко я изоставя без обяснение и продължава да се грижи за дъщеря им Габи и Андрес.

Фаталната кабаретна певица Росарио Монтес изненадващо се завръща в Сан Маркос с личния си асистент Гунтер, за да възроди отминалата слава на бар „Алкала“. Гюнтер я упреква, че е изоставила богатия си съпруг – бизнесмена Самуел Кабайеро, който през годините й е осигурявал достатъчно средства, за да обиколи света. Росарио изоставя властния си съпруг Самуел и отчуждената си дъщеря Муриел и се влюбва в Хуан Давид, синът на Норма и Хуан.

Източник: tvsaga.com

Сподели