Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 23 (Ето какво ще видим)

Вижте какво ще се случи в епизод 23 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Семейство Рейес Елизондо присъства на базар в града. Оскар забелязва Феликс Кареньо и възнамерява да говори с него за Адела. Обаче след това вижда, че Ромина е там с Дуван и бързо се приближава до тях и я моли да не прави сцени. След казва на Химена да си тръгне. Ромина е заета и Дуван мистериозно изчезва. Ромина му се кара и го манипулира, като му разкрива, че има задача: да отрови съпругата на баща си.

Химена приема топло Дуван в дома си. При едно недоглеждане той добавя някакво вещество в чашата на Химена. Скоро след това Химена изпада в безсъзнание в магазина си. Дуван научава, че тя е откарана в болница, и съобщава на майка си. Норма пристига в болницата и новините са положителни: Химена е вън от опасност.

Росарио разменя поздрави със Сара и останалите членове на семейството. Норма наблюдава как Росарио общува с Хуан Давид и споделя тревогата си със съпруга си. В разговор с Мюриел Росарио разказва за миналото си и разкрива, че голямата ѝ любов е била към Франко Рейес. Мюриел се интересува какво би направила, ако Франко се върне.

Сподели