Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 1 (Ето какво ще видим)

Двадесет години по-късно семейство Елизондо е обезпокоено от обвинението в убийство срещу близнаците на Хуан и Норма. Анонимно обаждане предизвиква тревога. Вижте какво ще се случи в епизод 1 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”.

Леон Рейес получава смразяващо обаждане от анонимен изнудвач. Шокиращата новина? Властите са открили безжизненото тяло на професор Хенаро Кареньо. Леон е обзет от страх и бързо споделя тревожната информация с брат си Ерик. Двамата взимат важно решение: трябва да избягат.

Полицията открива безжизненото тяло на професора, потопено под водата, завързано за стол. Появява се Феликс Кареньо, потъналият в скръб син на починалия професор. Той получава мистериозно обаждане, което го подтиква да посочи с обвинителен пръст близнаците Рейес за чудовищното убийство. Местната полиция в Сан Маркос се впуска в действие и залавя братята Рейес като основни заподозрени.

Сред хаоса Хуан, патриархът на семейство Рейес, заема позиция, за да защити синовете си. В хода на разпитите се появяват шокиращи разкрития, които разкриват тъмните злоупотреби, извършени от покойния професор. Когато ситуацията излиза извън контрол, Хуан се придържа към непоколебимата си вяра в невинността на децата си.

Междувременно Габриела Елисондо се намесва в ситуацията и се обръща към кмета за помощ. Кметът потвърждава, че братята Рейес ще бъдат освободени, докато разследването на престъплението продължава.

Росарио Монтес е решена да си върне Бар Алкала. Дъщеря ѝ обаче е напълно наясно, че баща ѝ няма да търпи никакви опити за подкопаване на властта му.

В Италия Химена Елизондо прави вълнуващо съобщение, като разкрива плановете си да пусне собствена марка дрехи в партньорство със съпруга си Оскар де Ела.

–  

Сподели