Otter има решение за това натрупване на виртуални срещи в календара ви. Инструментът за транскрипция на AI по същество присъства на събирането или конференцията на ваше място и записва казаното. След стартирането с поддръжка на Zoom през май, Видра сега се разширява и включва Microsoft Teams, Google Meet и Cisco Webex. Според компанията актуализацията означава, че сега ще достигне до потенциална аудитория от 500 милиона потребители.

Настройката е същата: Otter Assistant се свързва с вашия календар, което ви позволява да изберете кои срещи искате да се присъединят. Можете да получите достъп до всичките си бележки в мрежата или чрез мобилните приложения на Otter.ai. Подобно на инструмента за транскрипция на Zoom, помощникът на Otter също е първокласна функция. Той е включен в бизнес абонаментните планове на компанията, които започват от $ 20 на месец.

Разбира се, това е нещо повече от удобен начин да пропуснете срещите. Можете също да го използвате, за да се отървете от неприятностите при преписването на видеообажданията, които посещавате, или да заемете мястото ви, когато закъснявате. Междувременно разширяването го довежда до повечето от големите платформи за видеоконферентни връзки – без тези на Facebook работно място и Отпуснатост. Може би един ден ще завърши с препис VR срещи, също.