Такси до Гибралтар (2019) – Гледай онлайн

Леон Лафуенте (Дани Ровира) е шофьор на такси. Винаги е ядосан. Затънал е в дългове. Дразни се колко бързо се променят нещата: таксито му, кварталът му, светът му и корема на жена му – тя очаква детето му. Всичко за Леон се променя. Горкият Леон.

Диего Манфреди (Хоакин Фуриел) е чаровен лъжец, красавец и измамник. Току що е излязъл от затвора. Никой не е дошъл да го вземе. Годините, прекарани в затвора, са го лишили от семейство и от бъдеще. Нещо повече: той е затънал в дългове. Горкият Диего.

Сандра Санчес (Ингрид Гарсия-Джонсън) е млада и отегчена до смърт. Бяга от родния си град, където е прекарала по-голямата част от живота си в земеделска работа. Бяга от всички свои женени приятелки и от гаджето си. Горката Сандра.

Странната тройка тръгва на странно пътешествие с обещанието за златно съкровище, загубено в тунелите на най-странното и непознато място на Иберийския полуостров: Гибралтар. Филмът е приключение без граници, в което тези трима несретници ще намерят това, което най-малко очакват: живот, любов и приятелство.Линк към филма: zamundatv.com

Заповядайте във фейсбук групата ни за филми и сериали – Присъедини се от ТУК

Сподели