Тази седмица в „Бараж“

Исмет посещава Нехир точно преди тя да успее да прочете съобщението. Той настоява да разговарят и споделя притесненията си за нея. Тарък влиза в кабинета на Назъм. Вижда изпратеното съобщение и незабавно се отправя към дома на Нехир. Когато пристига, Нехир нарежда на Исмет да се скрие. Тарък успява да вземе телефона й и да изтрие съобщението. Назъм обаче забелязва, че то е прочетено.

Тарък споделя с Нехир, че е много развълнуван от целувката им. Исмет подслушва разговора им и полага усилия да не се намеси. Когато изпраща Тарък, Нехир установява, че Ахмет, Зерин и Екрем също са пред къщата. Тя отива при тях, за да им изиска обяснение, и ги упреква, че продължават с лъжите. Съобщава им, че няма да тръгне с тях и ще остане при Назъм. Назъм се прибира в дома си и когато не открива там Нехир, решава, че тя е заминала. Малко по-късно Нехир влиза в къщата и той осъзнава, че тя все още не е узнала истината. Досеща се, че Тарък е изтрил съобщението. Тарък и Захра се срещат и тя отново го заплашва, че ако не избягат още същата вечер, ще разкрие всичките му тайни.

Нехир се оплаква на Назъм, че Тарък не я е поканил на тържеството за работниците, давано от Кемал. Назъм я съветва да не идва на празненството, защото ще се проведе в същия хотел, в който е отседнала Зерин и има опасност да я разобличат. Нехир споделя с Назъм угризенията, които изпитва, че не е признала пред Тарък за миналото си на измамница. Назъм обвинява Тарък, че е изтрил съобщението, в което разкрива истината пред Нехир. Тарък твърди, че Назъм няма право да предприема подобни действия без негово съгласие. Назъм заплашва Тарък, че ще отнеме живота му.

Захра решава да напусне съпруга си, но открива, че той е взел парите, които крие от него. Халил признава пред нея, че е продал мотоциклета си и е използвал спестяванията й, за да купи нова кола. Захра настоява Халил да върне колата и да й даде обратно нейните пари. На тържеството Кемал настоява пред Търек да се ожени за дъщеря му Фуля. Тарък иска време, за да размисли над решението си. Захра дава знак на Тарък да се срещнат насаме и му предлага да избягат с новата кола на Халил. Тарък отхвърля плана й, под претекст че не разполагат с пари. Захра отказва да чака повече Тарък да намери решение на ситуацията. Ибрахим незабелязано снима Захра, докато целува Тарък.

Халил губи съзнание заради алкохола, който Захра го е подтикнала да изпие. Захра е принудена да го придружи до болницата заедно с Назъм и Ибрахим. Зерин разкрива пред Тарък, когото смята за Назъм, че Нехир е измамница и истинското й име е Айсел. Тарък не вярва на твърденията й и Зерин представя Исмет за свой син, който потвърждава нейните думи. Показва на Тарък публикации в интернет за измамите на Нехир и го съветва да прекрати връзката си с нея, преди полицаите да я заловят. Тарък прима предложението на Кемал да поднови връзката си с дъщеря му и обещава, че няма да разочарова отново Фуля.

Захра отпраща Назъм от болницата, където съпругът й трябва да прекара нощта, но Ибрахим настоява да остане при нея. Тарък не отговаря на обажданията на Захра. След като Назъм си тръгва, Ибрахим разкрива пред Захра, че е узнал за връзката й с Тарък и ги е видял да се целуват в хотела. Тарък се отправя към жилището на Нехир с колата на Халил и й предлага брак, за да я провокира да признае истината. Нехир приема предложението му и Тарък я прелъстява. След това я обвинява, че е дошла от Истанбул, за да се омъжи за него и да го ограби. Нехир го уверява, че е влюбена в него и се е отказала от престъпното си минало, но той не вярва на думите й и разкрива пред нея, че е разменил самоличността си с Назъм, който се е притеснявал да й изпрати своя снимка в интернет.

Назъм се завръща на тържеството в хотела и разпитва гостите къде е Тарък. След това търси Тарък в работническото общежитие и накрая става свидетел как излиза от жилището на Нехир. Нехир горчиво упреква Назъм, че я е измамил, и напуска дома му. Назъм я проследява с колата си. Ибрахим убеждава Захра, че Тарък е избягал и се обажда в полицейския участък, за да подаде сигнал, че колата на Халил е открадната. Тарък е задържан от пътни полицаи.

Зерин, Исмет и Ахмет са арестувани за опита да ограбят собственика на хотела. Назъм проследява Нехир, която се качва на автобус за Истанбул. Той я спасява от полицаите, които проверяват пътниците на автогарата и въпреки съпротивата й, я принуждава да се качи в колата му. Ибрахим посещава Тарък в ареста и му съобщава, че го е предал на полицаите, защото знае за връзката му със Захра. Тарък отказва да се подчини на Ибирахим, за да го освободи от участъка. Ибрахим заявява, че Тарък ще бъде принуден да го моли за свободата си.

Назъм отвежда Нехир във вила извън града, но тя отказва да остане с него и заявява, че предпочита да се предаде на полицаите. Назъм насила я затваря във вилата. Зерин, Исмет и Ахмет заварват Тарък в ареста и научават, че той е мамил Нехир, че се нарича Назъм. Назъм признава пред Нехир, че се е боял да й изпряти своя снимка, за да не се откаже от него. Разкрива пред нея, че Тарък е бил изпратен на строежа на язовирната стена, защото е измамил Фуля, дъщерята на Кемал, и е отказал да се ожени за нея. Нехир е възмутена, че Назъм я е оставил в ръцете на измамник като Тарък.

Ахмет предлага на Зерин и Исмет да обвинят пред властите Нехир за престъпната схема със собственика на хотела. Зерин категорично отказва да го стори и изтъква, че не са извършили престъплението и ще бъдат освободени. Зерин признава пред Тарък, че го е измамила и че Нехир се е отказала от миналото си, защото се е влюбила в него. Ибрахим освобождава Тарък и го изнудва да му помогне в кражбата на строителни материали. Тарък отказва и му напомня, че може да го издаде пред Халил за предишните му кражби, а пред Назъм – че иска да заеме поста му ръководител на строителната бригада.

Назъм се завръща в дома си, за да вземе храна и одеяла за вилата. Ибрахим се опитва да го проследи, но Назъм го забелязва и осуетява намеренията му. Назъм съобщава на Яшар, че излиза в отпуск за няколко дни. Яшар отказва да го освободи заради присъствието на Кемал на обекта, но Назъм заплашва, че ако не получи почивка, ще напусне работа. На излизане от кабинета му Назъм среща Тарък и го обвинява, че е издал измамата им пред Нехир. Тарък му обяснява, че Зерин го е предупредила, че Нехир е интернет измамница, която ограбва самотни мъже, като ги съблазнява.

Назъм изтъква, че Нехир се е отказала от престъпленията, но Зерин се опитва да я върне в бандата си. Тарък му съобщава, че Зерин е в затвора и трябва да предупредят Нехир, че полицията я издирва. Назъм го заблуждава, че не знае къде се намира Нехир, която е напуснала дома му. Нехир успява да отключи врата на вилата и да избяга в гората. Тя наранява крака си, докато бяга в бурната нощ. Назъм се завръща във вилата и открива врата отворена. Той издирва Нехир и я открива паднала в гората. Пренася я във вилата  и полага грижи за нея. Зерин заявява пред полицейския инспектор, че тя е измислила плана за ограбването на Ялчън, но след това се е отказала да го осъществи. Ялчън обаче твърди, че е разкрил измамата и тя е нанесла непоправими щети на репутацията му.

Ибрахим информира Тарък, че Назъм е излязъл в отпуск, и отново настоява да го прикрие в кражбите на строителни материали. Тарък отказва. Кемал довежда дъщеря си в кабинета на Тарък. Фуля е много щастлива да види любимия си отново. Кемал ангажира Захра да помага в домакинството на чифлика му, докато съпругата му гостува там. Тарък признава пред Захра, че няма да замине с нея за Истанбул и не е уверен, че е бащата на бебето й. Захра го заплашва, че след като направи ДНК тест, ще разкрие истината пред всички.

Назъм съобщава на Нехир, че Зерин е арестувана. Нехир иска да я посети в ареста, но Назъм я предупреждава, че и тя ще бъде задържана. Нехир заявява, че не може безкрайно да се укрива, но Назъм настоява двамата да бягат от закона, докато могат. Той признава, че някога е убил любовника на съпругата си и при схватката с него е получил белезите, които са го обезобразили. Тарък пристига в чифлика и Хюля го запознава с майка си Джанан, която веднага започва да обсъжда предстоящата им сватба. Захра става свидетелка на разговора и заплашва Тарък да издаде връзката им.

Тарък издирва Назъм и научава от Ибрахим, че той се е отправил към близката гора. Тарък намира в разговорите на Назъм и Нехир описание на вилата край езерото и се отправя натам, вместо да отиде на закуска с Фуля и родителите й. Нехир незабелязано взима ключовете от вилата от спящия Назъм и излиза. Назъм се събужда и открива Нехир на брега на езерото. Тя признава, че не е могла да избяга, но не знае дали причината е, че иска да остане или че няма къде да отиде. Назъм отива до града, за да й донесе дрехи и да научи какво се случило със Зерин.

Тарък пристига във вилата и признава на Нехир, че се е поддал на гнева си, но е влюбен в нея. Нехир го обвинява в измама и го прогонва. Назъм се завръща във вилата и напада Тарък. Нехир го възпира да убие Тарък. Тя отново пропъжда Тарък и му забранява повече да се намесва в живота им. Тарък се завръща на строежа и заявява пред Захра, че ще се ожени за Фуля. Назъм предлага на Нехир да заминат, но тя отказва да се крие от Тарък. Заявява, че пътищата ми трябва да се разделят, ако не може да преодолее мисълта, че е отдала тялото си на Тарък, докато е мислела, че той е Назъм.

Полицаите издирват Назъм, защото Ахмет го е споменал в показанията си. Яшар изтъква пред следователя, че Назъм е изключително почтен, но Ибрахим отбелязва, че внезапното му излизане в отпуск е странно, след като не е почивал през последните три години. Ибрахим си спомня, че Нехир е посещавала Тарък, а той е бил много близък с Назъм. Следователят иска да се срещне с Тарък, но той твърди, че не познава Нехир и не може да му помогне с никаква информация. Нехир е убедена, че Тарък няма да я издаде пред полицаите. Обхванатият от ревност Назъм я упреква, че го защитава. Нехир отново го призовава да поемат в различни посоки, за да не бъдат заловени.

Тарък научава от Яшар, че Ибрахим е уведомил полицаите, че Назъм се е отправил към гората. Исмет и Ахмет са освободени от ареста, защото Ялчън не повдига обвинения срещу тях. Исмет посещава Зерин в затвора. Тя го моли да се погрижи за безопасността на Нехир, но Исмет отказва, защото се бои от майка си и нейните роднини, които са пристигнали в града. Полицаите и Ибрахим откриват вилата. Нехир иска да се предаде, но Назъм я убеждава, че трябва да се скрие и успява да отпрати следователя.

Исмет посещава Нехир точно преди тя да успее да прочете съобщението. Той настоява да разговарят и споделя притесненията си за нея. Тарък влиза в кабинета на Назъм. Вижда изпратеното съобщение и незабавно се отправя към дома на Нехир. Когато пристига, Нехир нарежда на Исмет да се скрие. Тарък успява да вземе телефона й и да изтрие съобщението. Назъм обаче забелязва, че то е прочетено.

Тарък споделя с Нехир, че е много развълнуван от целувката им. Исмет подслушва разговора им и полага усилия да не се намеси. Когато изпраща Тарък, Нехир установява, че Ахмет, Зерин и Екрем също са пред къщата. Тя отива при тях, за да им изиска обяснение, и ги упреква, че продължават с лъжите. Съобщава им, че няма да тръгне с тях и ще остане при Назъм. Назъм се прибира в дома си и когато не открива там Нехир, решава, че тя е заминала. Малко по-късно Нехир влиза в къщата и той осъзнава, че тя все още не е узнала истината. Досеща се, че Тарък е изтрил съобщението. Тарък и Захра се срещат и тя отново го заплашва, че ако не избягат още същата вечер, ще разкрие всичките му тайни.

Нехир се оплаква на Назъм, че Тарък не я е поканил на тържеството за работниците, давано от Кемал. Назъм я съветва да не идва на празненството, защото ще се проведе в същия хотел, в който е отседнала Зерин, и има опасност да я разобличат. Нехир споделя с Назъм угризенията, които изпитва, че не е признала пред Тарък за миналото си на измамница. Назъм обвинява Тарък, че е изтрил съобщението, в което разкрива истината пред Нехир. Тарък твърди, че Назъм няма право да предприема подобни действия без негово съгласие. Назъм заплашва Тарък, че ще отнеме живота му.

Захра решава да напусне съпруга си, но открива че той е взел парите, които крие от него. Халил признава пред нея, че е продал мотоциклета си и е използвал спестяванията й, за да купи нова кола. Захра настоява Халил да върне колата и да й даде обратно нейните пари. На тържеството Кемал настоява пред Търек да продължи връзката си с дъщеря му Фуля. Тарък иска време, за да размисли над решението си. Захра прави знаци на Тарък да се срещнат насаме и му предлага да избягат с новата кола на Халил. Тарък отхвърля плана й под претекст, че не разполагат с пари. Захра отказва да чака повече Тарък да намери решение на ситуацията. Ибрахим незабелязано снима Захра, докато целува Тарък.

Халил губи съзнание заради алкохола, който Захра го е подтикнала да изпие. Захра е принудена да го придружи до болницата заедно с Назъм и Ибрахим. Зерин разкрива пред Тарък, когото смята за Назъм, че Нехир е измамница и истинското й име е Айсел. Тарък не вярва на твърденията й и Зерин представя Исмет за свой син, който потвърждава нейните думи.

 

 

 

 

 

Материалът Тази седмица в „Бараж“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Източник: tvsaga.com

Сподели