Сюмейе Айдоан е новата екранна партньорка на Чаатай Улусой

Звездата на турското кино Чаатай Улусой ще се завърне на екран в нова интригуваща поредица през декември. Сюжетът на драматичния сериал с работно заглавие „Безпощаден“ ще проследи историята на влюбената двойка Левент и Айдън. Тяхната силна връзка ще бъде изправена пред сериозно предизвикателство, когато Левент трябва да напусне своята любима и и семейството си, за да се присъедини към армията.  В негово отсъствие Айдън взима решение да участва в конкурс за красота, което напълно променя живота й. Междувременно на бойното поле Левент преживява травмиращи събития, които го превръщат в мрачен и груб мъж.

Чаатай Улусой

За екранна партньорка на известния актьор е избрана младата красавица Сюмейе Айдоан, която вече е добре позната на българските зрители от хитовата поредица „Мрежа от лъжи“ и младежката драма „Чуй ме“. Само за две години след дебюта си пред камера Сюмейе вече е записала името си в седем продукции и проължава да впечатлява зрителите с неизчерпаемия си талант. Според публикациите в турската преса Чаатай лично е одобрил избора на младата си колежка за ролята за Айдън. Медиите в южната ни съседка не пропускат да отбележат и поразителната прилика между Айдоан и бившата любима на Улусой – Серенай Саръкая.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Сюмейе е родена през 1997 г. в Истанбул и получава професионалното си образование в престижната школа за таланти „Тунджай Алтън“. Дебютира в киното с малка роля в романтичната филмова лента „Миналото лято“ и непосредствено след това е ангажирана в драматичния сериал „Червеният камион“. Макар и краткотрайно представянето й е напълно достатъчно да бъде забелязана от продуцентите на „Мрежа от лъжи“, които са в усилено търсене на нови попълнения след небивалия успех на първия сезон.

Ролята на Джерен бързо й носи много нови почитатели и хиляди последователи в социалните мрежи, където Сюмейе е изключително активна. През лятото на миналата година Айдоан става част от рейтинговата социална драма „Чуй ме“. Проектът събира на една снимачна площадка редица нови надежди на турското кино и засяга проблема с насилието сред ученици. Сюмейе се явява на кастинга за главната женска роля, но режисьорът Али Балджъ вижда в нея потенциала да се превъплъти в сложния и противоречив образ на основната антагонистка Мелиса.

Сюмейе Айдоан в ролята на арогантната и жестока Мелиса

„Участвала съм в театрални постановки в училище и в гимназията, но нямах за цел да продължа развитието си в тази насока. Един ден, докато се разхождах в Бешикташ,  представител на кастинг агенция ме спря на улица и ме попита: „Искаш ли да бъдеш актриса“. Така започна моето приключение пред камерата. Мисля, че съдбата ми ме отведе към актьорството“, признава чаровната актриса.

През настоящата година тя получава и първите си две главни роли – в драматичния сериал „Принцеса без корона“, в който застава редом до талантливия Исмаил Хаджиолу, и в лятната поредица „Специалните“, която проследява сложните отношения между две сестри, едната от които със заболяване от аутистичния спектър.

Освен с актьорство, Айдоан се занимава и с музика. Тя свири на цигулка и китара от дете, а заради участието си в „Принцеса без корона“ взима и уроци по пиано. Спорът също заема важно място в ежедневието й. Сюмейе тренира активно пилатес и йога и при всяка удобно възможност прекарва време сред природата.

Източник: tvsaga.com

Сподели