Онлайн филми и сериали - Гледай безплатно на Noviseriali.com
Добре дошли
Вход / Регистрация

Сърце от лед (2012) Онлайн филм

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от steishan Игрални филми Български филми Драма
938 Гледания

Описание

Сърце от лед (2012)


Даниел Георгиев е едно обикновено момче с тежка съдба. Останал сирак в ранна възраст е принуден да живее при чичо си Иван, бивш национален състезател по волейбол, чиято кариера е съсипана след контузия и в отчаяние се обръща към тъмната страна на живота – алкохол и хазарт. Въпреки участта си Дани успява да намери радостта в живота си – не без помощта на своите приятели Кирил, Денис и Ива, както и момичето на мечтите му – Мария.

Но животът на всички предстои да бъде коренно променен, след като пороците на чичо Иван навличат неприятности не само на него. Задлъжнял на известен гангстер-лихвар, той трябва да направи избора кое е по-важно за него – племенника му или собствения му живот.

Дали Дани ще се изправи с усмивка срещу тежките удари на съдбата, подкрепен от най-силното си оръжие – любовта, или ще рухне под тях? Сърце от Лед е една история за човешката страна на хората, приятелството, грешките, разкаянието, истинската любов, която побеждава всичко, и за тъгата, болката и мъката, която остава скрита от розовите филтри на кино-обективите.

Филми и сериали - Онлайн