Сърце от лед (2012) Онлайн филм

Вашето видео ще започне след 8
Skip (3)
>
1,419 Гледания
Публикувано

Сърце от лед (2012)


Даниел Георгиев е едно обикновено момче с тежка съдба. Останал сирак в ранна възраст е принуден да живее при чичо си Иван, бивш национален състезател по волейбол, чиято кариера е съсипана след контузия и в отчаяние се обръща към тъмната страна на живота – алкохол и хазарт. Въпреки участта си Дани успява да намери радостта в живота си – не без помощта на своите приятели Кирил, Денис и Ива, както и момичето на мечтите му – Мария.

Но животът на всички предстои да бъде коренно променен, след като пороците на чичо Иван навличат неприятности не само на него. Задлъжнял на известен гангстер-лихвар, той трябва да направи избора кое е по-важно за него – племенника му или собствения му живот.

Дали Дани ще се изправи с усмивка срещу тежките удари на съдбата, подкрепен от най-силното си оръжие – любовта, или ще рухне под тях? Сърце от Лед е една история за човешката страна на хората, приятелството, грешките, разкаянието, истинската любов, която побеждава всичко, и за тъгата, болката и мъката, която остава скрита от розовите филтри на кино-обективите.

Категория
Игрални филми Български филми Драма
Етикети
Сърце от лед, драма
Commenting disabled.