Сусана Гонсалес и Валентино Ланус в нов сериал

Романтичната поредица „Твоят живот е мой” бележи завръщането пред малкия екран на талантливия 48-годишен мексикански актьор Валентино Ланус. Наблюдателните зрители у нас навярно си спомнят Ланус в образа на Диего от драматичния сериал „Любов без граници” (2006) и като Хавиер от „Тъмна орис” (2003).

Артистът прекратява своята кариера и заживява в САЩ като посвещава близо десетилетие от своя живот, за да се грижи за своето семейство. Той е женен като съпругата му Мария не е свързана с шоубизнеса, имат и дъщеря на име Мария Магдалена. „Това е най-трудната работа, която съществува на планетата. Да успееш да създадеш здраво и изпълнено с любов семейство, то това е най-важната мисия в живота на един човек”, вярва той. Ланус намира подкрепа в своите близки и благодарение на тях успява да се пребори с коварно онкологично заболяване.

Преди да получи покана да изпълни главна роля в „Твоят живот е мой” Валентино признава, че е сънувал бъдещата си екранна партньорка: „Приех това като знак и когато дойде предложението веднага се съгласих да участвам”.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Сюжетът на поредицата проследява историята на Паула (Гонсалес), която страда от животозастрашаваща болест. Тя преосмисля живота си и напуска работата си като бизнес дама, за да прекара възможно повече време с трите си деца.

„Това е история за любов и надежда, която изследва силата на едно обединено семейство срещу превратностите на съдбата. Зрителите ги очакват много интриги, предателства и тайни, но същевременно сюжетът отправя изпълнено с надежда послание”, споделя продуцентката Анджели Несма.

Сусана също коментира новия си проект: Разбира се, че ще забавляваме публиката и ще ги накараме да прекарат следобедите си в мечти за живот чрез тези герои, но преди всичко имаме история, в която ще изпратим изключително дълбоко и обнадеждаващо послание”.

Източник: tvsaga.com

Сподели