Сонгюл Йоден очаква дете – Вестник TV Сага

Известната актриса Сонгюл Йоден, спечелила международна популярност с ролята си на Инджи в хитовия драматичен сериал „Перла“, разкри, че очаква първото си дете.

От 2020 г. 44-годишната Сонгюл е омъжена за бизнесмена Арман Бичакчи, с когото се запознават по време на театрално представление. В периода 2002 – 2011 Йоден е съпруга на актьора Джанберк Учуджу. Според разпространяваните в медиите информации бракът им приключва заради ревност от страна на Джанберк към екранния партньор на Сонгюл в „Перла“ Къванч Татлъту.

Сонгьол продължава своята успешна кариера както на театралната сцена, така и пред камера. Тя изпълнява ключова роля в амбициозната историческа поредица, посветена на Мустафа Кемал Ататюрк, чиято премиера се очаква през октомври. Опитната актриса се превъплъщава в образа на майката на уважавания политик – Зюбейде. Ролята на Ататюрк е поверена на харизматичния талант Арас Булут Ийнемли, когото българските зрители познават като Ямач в хитовата криминална драма „Ямата“.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Източник: tvsaga.com

Сподели