Сомер отхвърля Тюркян, тя е съкрушена. Родителите й разбират, че тя е бита

Сомер прекаляа с алкохола и заспива в стаята. Тюркан забелязва, че неговата риза е мокра и иска да я свали, но Сомер неочаквано се събужда. Сомер прегръща Тюркан и я полага на леглото, но в този момент той си представя Мине. Той започва да моли Тюркан да не го оставя, каквото и да се случи. Това е тяхната първа съвместна нощ на Тюркан със своя съпруг. Сутринта, когато Сомер се събужда и вижда до себе си Тюркан, той е шокиран.

Скача от леглото и започва бързо да се облича. Той моли Тюркан да си спомни какво й е казал след сватбата и че тази ситуация нищо не може да промени в техните отношения. Тюркан е съкрушена и тези думи за нея стават поредния удар. Родителите на Тюркан разбират, че тяхната дъщеря е била бита и веднага тръгват към нея.

Сомер й напомня да забрави завинаги за тази нощ. Това е преживяно и приключило. Но това, което Сомер нарича една нощ, за Тюркан е цял живот. Тюркан е толкова наранена и би искала да отиде при майка си и да й разкаже, че нейната дъщеря не е обичана. Когато Тюркан се среща с родителите си, баща й веднага усеща, че при дъщеря му има някакъв проблем…

–  

Сподели