След 22 години снимат продължение на „Грозната Бети”

Звездите  Ана Мария Ороско и Хорхе Енрике Абело отново застават пред камера за снимките на продължението на обичаната от милиони зрители по цял свят поредица „Грозната Бети”. Излъчването на новите епизоди ще започне през 2024-а година и ще бъдат достъпни на платформата Prime Video.

Сюжетът ще покаже какво се случва с Беатрис Пинсон Солано и любимият й дон Армандо Мендоса 20 години след края на оригиналната теленовела. Бети остава женена за Армандо, но изпитва затруднения да възстанови връзката с дъщеря си – тийнейджърката Мила. В семейството им, както и в компанията назрява криза и Бети се оказва на кръстопът – тя трябва да открие дали животът, който в миналото е избрала да води, наистина я е направила щастлива.

„Вярвам, че историята ще поеме в интересна посока, която като актриса ми беше любопитно да изследвам. Няма да повторим сценария на „Грозната Бети”, а ще се фокусираме върху случилото се с героите през последните 20 години и какво ги очаква”, разкрива Ана Мария Ороско.

От своя страна Абело коментира събирането на оригиналния актьорски състав за снимките на продължението. „Не беше трудно отново да се сближим. Понякога се шегуваме, че сме нефункционално семейство, но се чувстваме така, сякаш помежду ни наистина има роднинска връзка. Най-сложно ни се струваше да покажем на зрителите героите, които познаваха, изпитваха съпричасност към тях и се смееха заедно с тях, по същия достоверен начин. Това беше най-голямото ни предизвикателство и положихме много усилия, за да го постигнем”, посочва той.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Ролята на Мила, порасналата дъщеря на Армандо и Бети, е поверена на 26-годишната актриса Хуанита Молина, която българската публика познава в образа на Санди от „Кралицата на ритъма”. Мила се завръща в родината си Колумбия, след като изучава специалност „Мода” в САЩ. Тя постъпва на работа в „Екомода”, за да модернизира както бизнеса, така и своето семейство.

„Грозната Бети” държи световния рекорд на Гинес за най-успешна сапунена опера в история. Колумбийската продукция е излъчвана в близо 180 страни и е дублирана на 15 езика.

Източник: tvsaga.com

Сподели