След 14 години: Бурак Хакъ и Аслъ Тандоан отново заедно

През 2009-а година в южната ни съседка е излъчен финалът на един от най-успешните турски сериали – „Мелодията на сърцето”. В продължение на 2 години зрителите с трепет проследяват драматичната и изпълнена с редица обрати любовна история на виртуозния музикант Хюсеин Кенан и бедната прислужница Ламия, която е негова ревностна почитателка.

Поредицата е адаптация по романа на прочутия писател Решат Нури Гюнтекин, отлично познат на българската публика автор, чиито екранизации по „Листопад” и „Чучулигата” са излъчвани и у нас. Главите роли в „Мелодията на сърцето” се изпълняват от звездите на турското кино Бурак Хакъ и Аслъ Тандоан. Сега, 14 години по-късно, професионалните пътища на прочутите артисти отново се пресичат в нов проект.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Най-новата сага, в която Аслъ участва, е драматичната поредица „Мащеха”, където партнира на Кутси (Мират – „Втори шанс”) и Хазал Филиз Кючукьосе (Зейнеп – „Черна любов”). В центъра на сюжета е бизнесмена Фарук (Кутси), който се завръща в Истанбул заедно с децата си след внезапната смърт на своята съпруга. Грижата за малчуганите е поета от Серап (Кючукьосе), която чрез изкусни манипулации се опитва да убеди Фарук да се омъжи за нея.

Аслъ се превъплъщава в образа на енергичната, наивна и емоционална майка Ипек, чийто живот се преобръща, когато узнава за предателството на своя съпруг. Неочаквано тя започва да изпитва романтични чувства към Фарук.

До момента в Турция са излъчени 5 епизода, които не оправдават очакванията на продуцентите за висок рейтинг. Затова към екипа на сериала е поканен да се присъедини и Бурак Хакъ като подробности около неговия екранен герой все още се пазят в тайна.

Източник: tvsaga.com

Сподели