След 13 години: Осман от „Времето лети“

През 2010 г. малкият чаровник Емир Берке Зинджи покорява сърцата на зрителите в образа на Осман от драматичната сага „Времето лети“. 13 години след премиерата на поредицата тийнейджърът изглежда неузнаваемо и продължава да гради кариера пред камерата.

Филмографията на атрактивния младеж вече наброява над десет заглавия на голям и малък екран. Той има и епизодична изява в хитовата криминална драма „Опасни улици“. През 2019 г. Емир демонстрира завидния си талант, като изпълнява едновременно две роли на братя близнаци в комедийния сериал „Мето и Джан“.

Емир Берке Зинджи

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права

Емир е роден на 4 октомври 2005 г. в Анкара. Когато е на две години, родителите му го записват в кастинг агенция и скоро след това се озовава на снимачната площадка на различни рекламни видеоклипове. В момента е ученик в престижния колеж „Бешикташ“ и съчетава уроците с артистичните си ангажименти и страстта към спорта. Признава, че все още не е решил дали ще продължи да се занимава с актьорство.

Източник: tvsaga.com

Сподели