Синем Юнсал и Берк Джанкат афишираха връзката си

Новата светска двойка в турския шоубизнес – Синем Юнсал и Берк Джанкат, беше забелязана в оживен търговски район в азиатската част на Истанбул. Двамата популярни актьори без притеснения демонстрираха романтичните си взаимоотношения, като се държаха за ръце, потвърждавайки циркулиращите от известно време слухове в публичното пространство, че имат връзка.

През последните седмици за почитателите на Синем и Берк не остана незабелязан фактът, че двамата прекарват все повече време заедно и споделят снимки от едни и същи места. Според публикациите в турските медии преди дни новосформираната двойка се е завърнала от съвместна почивка край морския бряг.

Синем Юнсал и Берк
Синем и Берк отдавна са заподозряни в афера от своите наблюдателни фенове

През 2022 г. 30-годишната Юнсал, която българските зрители са наблюдавали в ролите на Гюлсюм в криминалната драма „Черно-бяла любов“ и д-р Назлъ в медицинския сериал „Доктор Чудо“, изживя кратка афера със своя екранен партньор в романтичната комедия „Скрито-покрито“ Халит Йозгюр Саръ. Малко преди това красавицата прекрати четиригодишния си романс с актьора Къванч Кълънч (Артун от „Втори шанс“ и Ферхат паша от „Великолепният век“).

Берк Джанкат
Берк Джанкат

Берк Джанкат е познат у нас с превъплъщенията си в образите на Искендер от „Великолепният век: Кьосем”, Джемал от „Градско момиче“ и Джем от „Кварталът на богатите“. Името на 39-годишния артист често е свързвано с дами от светските среди в южната ни съседка. Сред актрисите, покорявали сърцето му, е прочутата му колежда Пънар Дениз, с която се влюбват по време на работата си по драматичния сериал „Буен вятър“ (2018).

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Източник: tvsaga.com

Сподели