Серкан Чайолу: „Сезонът на черешите“ е най-специалният проект в кариерата ми

Атрактивният 35-годишен актьор Серкан Чайолу даде специално интервю за априлския брой на списание GQ Hype по повод премиерата на най-новия проект с негово участие – комедийната лента „Ах, Белинда“. Филмът е съвременна адаптация на едноименната турската класика от 1986 г.

„За мен беше много вълнуващо да се включа в римейк на толкова емблематична продукция. Още докато четях сценария, се почувствах така, сякаш съм се потопил напълно в историята“, споделя Серкан.

Въпреки че има богата филмография зад гърба си, актьорът признава, че успешната романтична комедия „Сезонът на черешите“ остава най-специалният проект в кариерата му по ред причини. „Това не беше първата ми изява пред камера, но я възприемам като своеобразно начало на съществени промени в живота ми. Имам прекрасни спомени от работата ми по нея, а според мен те са най-ценното богатство, което натрупваме в живота си“, откровен е Чайолу.

Именно на снимачната площадка на обичаната поредица Серкан среща своята очарователна половинка Йозге Гюрел. Двамата споделят главните роли в проекта, а екранната им любов бързо се пренася и в релаността.

Серкан Чайолу и Йозге Гюрел
Серкан Чайолу и Йозге Гюрел

Осем години след финала на „Сезонът на черешите“, Серкан и Йозге сключват брак на изключително изискана и романтична церемония в град Карлсруе в Германия, където живее семейството на Чайолу. Скоро след това двамата се установяват в проектирана по техен вкус къща в елитното селище Зекериякьой.

В края на месеца предстои премиерата и на още една филмова лента, в която Серкан изпълнява главна роля – комедията „Орегон“ с участието и на талантливата Бурджу Бириджик.

Неслихан Атагюл и Неджип Мемили екранни партньори в комедия

Източник: tvsaga.com

Сподели