Серенай Саръкая в нов сериал след “Семейство”

Напрегнато лято предстои за турската актриса Серенай Саръкая. Преди дни приключиха снимките на първия сезон на драматичната поредица „Семейство“, в който тя изпълняваше ролята на психоложка. В новия й проект „Кой дойде, кой си отиде“ Серенай вдъхва живот на адвокатката Лейля, която работи в кантората на своя чичо и е специалист по бракоразводни дела.

Серенай се подготвя за новия си проект

Сценарият на сагата е дело на Едже Йоренч („Искрите на отмъщението“, „Сърцето на града“, „Кварталът на богатите“, „Забраненият плод“), но подробности все още се пазят в тайна. Снимките на сериала се очаква да започнат съвсем скоро като премиерата ще бъдепрез есенния сезон в интернет платформата Netlfix.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Трима ще бъдат екранните партньори на Серенай в „Кой дойде, кой си отиде“. Метин Акдюлгер (Оркун – „Кварталът на богатите“, Мурад – „Великолепният век: Кьосем“) изпълнява главната мъжка роля заедно с колегите си Хакан Курташ и Ахмет Ръфат Шунгар. Боран Кузум също ще участва в проекта, както и Дамла Сьонмез, която вдъхва живот на архитектата Дефне.

Според информация в турската преса Зейнеп Туче Баят (Гонджа – „С аромат на ягоди“) също ще се присъедини към актьорския състав в образа на решителната адвокатка Белиз.

Източник: tvsaga.com

Сподели