Семейната сага „Три сестри“ стартира в българския ефир

Хитовата поредица по едноименния бестселър на Иджлял Айдън ще се излъчва премиерно у нас от 6 ноември. Всеки делничен ден от 20.00 часа българските зрители ще имат възможността да проследят вълнуващата история на трите сестри – Тюркян, Дьонюш и Дерия, които преминават през необичайни предизвикателства, докато се опитват да открият щастието си.

Спокойният живот на семейство Календер приключва ненадейно, когато заможната и арогантна дама Рючхан пожелава да омъжи непокорния си син Сомер за красавицата Тюркян. Майката на трите девойки Несрин вижда в това възможност да осъществи една от съкровените си мечти – най-голямата й дъщеря да заживее в охолство и лукс. Вместо в приказка обаче животът на Тюркян се превръща в истински кошмар и тя се оказва пленница на жестоката Рючхан, която отчаяно се опитва да принуди Сомер да изостави своята любима Мине.

Йозгю Кая и Беркер Гювен в сцена от сериала

Главните роли са поверени на младите звезди Йозгю Кая, Алмила Ада и Мелиса Бербероулу. Прочутата актриса, писателка и телевизионна водеща Иджлял Айдън, позната на българската публика от сериалите „Семеен сарай“ и „Моят живот“, по чийто роман е създаден сценария на проекта, влиза в образа на амбициозната майка на трите сестри. Опитният артист Реха Йозджан, добре известен у нас с изявите си в „Доктор Чудо“, „Нашата история“, „Великолепният век“ и „Справедливостта на Кара“, е ангажиран с ролята на бащата на трите девойки, а в образа на Сомер ще наблюдаваме атрактивния Беркер Гювен (Недим от „Безмилостен град“).

Премиерата на „Три сестри“ в Турция се състои на  22 февруари 2022 г. Поради големия интерес към поредицата, през септември тази година тя е продължена и с трети сезон.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Източник: tvsaga.com

Сподели