„Секс/Живот” няма да има трети сезон

Романтичната поредица „Секс/Живот” няма да бъде подновена за трети сезон, въпреки високия зрителски интерес.  За периода 2 – 26 март, когато започва излъчването на втория сезон, за кратко заема едно от челните места за най-гледани сериали. Сюжетът е вдъхновен от романа „44 глави за 4-ма мъже” на известната писателка Б. Б. Ийстън.

Причината за финала на сагата е решението на Сара Шахи, която изпълнява главната роля. В едно от последните си интервюта актрисата изрази неодобрението си към продуцентите и служителите от техническия екип.

„Не получих същата подкрепа както в първия сезон от хората, които са част от продукцията. Всичко беше много различно и не ме е страх да го заявя. Борих се с материала и съм наясно, че повече няма да работя за Netflix, след като казах всичко това, но не мога да лъжа”, коментира тя.

Шахи обяснява още, че с Адам Демос (Брад), с когото има връзка в реалния живот, са имали твърде малко общи сцени: „Бях раздразнена, че не успях да работя толкова много с него. ТОй беше брилянтен екранен партньор”. Актрисата отправя и критики към сюжета на втория сезон и определя част от сюжетните линии като нереалистични.

Във финалния епизод Били става свидетел на пътния инцидент, който Девън и Купър претърпяват. Били отвежда Купър в дома им, където той среща Маджид и обсъждат провала на връзката си. Саша решава да остане с Кам, а Купър подновява отношенията си с Емили. Били и Маджид се разделят, а тя решава да се фокусира върху своето образование. Брад признава любовта си пред Били и двамата се женят. Били разкрива, че е бременна.

Източник: tvsaga.com

Сподели