Сандра Ечеверия даде втори шанс на любовта

Чаровната актриса Сандра Ечеврия и съпругът й Леонардо де Лозан решиха да дадат вотри шанс на своята любов. Двамата сключиха брак през 201 г. и имат син на име Андрес. Преди няколко месеца двамата съобщиха, че се развеждат, но сега изглежда, че са успели да изгладят своите различия. „Любовта победи”, обобщава Ечеверия.

Тя посочва, че с Леонардо са осъзнали, че все още изпитват романтични чувства един към друг и че желаят да спасят своя брак и семейството, което са създали: „Времето отминаваше и се запитахме: „Какво правим?” Все пак се обичаме. Аз съм влюбена в него, както и той в мен и вярвам, че това е най-важното. Всичко се свежда до начина, по който ще организираме професионалните и личните си планове”.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Сандра разпоространи в социалната мрежа снимка, на която позира със своя съпруг, който изнася концерт с групата си Ребел Кетс, които отдават почит на легендарния изпълнител Елвис Пресли. „Елвис пя на сантиметри от мен. Почти умрях от любов”, коментира тя.

Лозан и Ечеверия афишират връзката си от началото на 2011-а година. След 3 години двамата сключват брак в Лос Анджелис, а 5 месеца по-късно съобщават, че очакват дете. През септември 2014 г. се ражда синът им Андрес, който е на 7 години.

Българската публика познава Сандра в образа на бедната девойка Марина в излъчваната през 2007 г. у нас едноименна поредица, която е римейк на „Богатите също плачат“ (1979), в ролята на Жади от „Клонинг” (2010) и като Грасиела Олмос от историческата поредица „Бандитката”.

Източник: tvsaga.com

Сподели