Сагата „Бриджъртън“ продължава през декември

Третият сезон на сериала „Бриджъртън“ на Netflix ще бъде достъпен през месец декември тази година.

Сагата е най-гледаната оригинална поредица на стрийминг платформата, като първият сезон е проследен от рекордния брой от 625 милиона зрители.

Поредицата е адаптация на историческите романи на Джулия Куин. Действието се развива в Англия през 1813 г. и представлява илюстрация на сложната плетеница от интриги във висшето британско общество. Сюжетът проследява историята на уважаваното аристократично семейство Бриджъртън. Лейди Бриджъртън – вдовица и майка на осем деца, е твърдо решена да обвърже наследниците си с потомци от заможни фамилии.

Очакванията са сагата да продължи осем сезона. Във всеки един от тях ще може да се проследят романтичните отношения на порасналите деца на семейство Бриджъртън, които търсят своята перфектната половинка.

В първия сезон продуцентът Шонда Раймс разказа историята на Дафни, най-голямата дъщеря на лейди Бриджъртън, и херцога на Хейстингс. Главните роли бяха поверени на младите актьори Фийби Деневър и Реджи-Джийн Пейдж.

Във втория сезон почитателите на сериала проследиха усилията на Антъни (Джонатън Бейли), най-големият син в семейство Бриджъртън, да открие своята идеална половинка в лицето на Кейт (Симон Аши).

Информацията около третия сезон изненада по-голямата част от почитателите на сагата. Публиката очакваше новите серии да следват хронологията и сюжетът да бъде екранизация на третата книга, в която вторият по големина син в семейството Бенедикт (Люк Томпсън), търси сродната си душа.

Вместо това продуцентите ще покажат скок във времето и ще обърнат внимание на отношенията на Колин Бриджъртън (Люк Нютън) и Пенелопи Федърингтън  (Никола Коуглан).

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Във финала на втори сезон Пенелопи дочува разговор на Колин и приятелите му. Тогава той заявява, че ни би си и помислил да я ухажва. Дълбоко засегната от неговите чувства, Пенелопи решава да открие съпруг, който да й осигури пълна независимост. Тя се надявам не само да бъде далеч от майка си и своите сестри, но и да може да продължи да публикува скандалния си обществен бюлетин под псевдонима лейди Уисълдаун.

Колин е разочарован, че е изгубил приятелството на Пенелопи, и предлага да я наставлява в опитите да срещне достоен за сърцето й мъж. Скоро той открива, че проявява романтичен интерес към нея.

Източник: tvsaga.com

Сподели