Първи кадри от новия сериал с Чаатай Улусой

Вече е ясна датата на премиерата на дългоочакваната поредица „Шивачът“ с Чаатай Улусой в главната роля. Любопитната продукция, която е заснета в седем епизода, ще бъде достъпна в дигиталната платформа Netflix на 2 май. Създателите й обещават необичайна история, изпълнена с тайни от миналото, страстна любов и силни характери.

Чаатай Улусой
Чаатай се завръща на екран след двегодишно отсъствие

В актьорския състав се отличават популярни лица като Салих Бадемджи и Олгун Шимшек, а екранна партньорка на Чаатай е младата красавица Шифанур Гюл. Сюжетът проследява романтичните отношения на Пеями – млад и успешен шивач, наследил таланта си от своя дядо, и Есвет, която се опитва да се спаси от токсична връзка, рискувайки живота си.

Чаатай Улусой

Чаатай е ангажиран и в друга нова поредица на Netflix, която предизвиква интереса на многобройните му почитатели. В проекта с работно заглавие „Джентълмен“ той ще се превъплъти в образа на привлекателен мъж, който изкарва прехраната си като компаньон на самотни дами. Негова екранна партньорка е изкусителната Ебру Шахин. Сериалът се очаква на платформата през следващата година.

През последните години Улусой предпочита изявите в интернет продукции и не се е появявал на телевизионния екран от 2020 г., когато има епизодично участие като гост-звезда в поредицата „Обадете се на моя мениджър“.

През 2021 г. популярният актьор партнира на красавиците Афра Сарачоулу (Eдже от „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“) и Селин Шекерджи (Айхан от „Черно-бяла любов“, Асу от „Дъщеря ми“, Суде от „Горчива любов“ ) в сериал за дигиталната платформа Blue TV.

Айча Айшин Туран с нова визия и пред нови предизвикателства

Сподели