Принц Хари с документална поредица по Netflix

„Heart of Invictus” e новата продукция с участието на принц Хари в стрийминг платформата Netflix.

Минисериалът е посветен на основаните през 2014 г. от Хари игри Invictus – международното спортно състезание,  за ранени, инвалиди и други военни ветерани. Принцът инициира състезанията след своята служба в Афганистан.

Поредицата проследява игрите в Хага през 2022 г. и по-специално няколко от атлетите, които взимат участие в тях. На доста от кадрите виждаме принц Хари, който активно участва в организирането на игрите и в комуникацията с участниците. Петте епизода показват състезателите, докато тренират, като същевременно разкриват силни истории за устойчивост и надежда.

„В нашата общност на Invictus Games са събрани от най-смелите и най-отдадени личности от 23 нации по целия свят“, казва принц Хари. „Heart of Invictus“ е невероятната история за състезатели, събрани чрез военната служба, които сега са обединени чрез спорта. Докато са в различни етапи на възстановяване както от видими, така и от невидими наранявания, тези състезатели и техните близки дават завладяващ поглед върху своето пътуване до Invictus Games по начин, който буди възхищение и уважение“, разказва още той.

Принцът е изпълнителен продуцент на сериала. Режисьори на поредицата са Орландо фон Айнзидел и Джоана Натасегара.

Източник: tvsaga.com

Сподели