“По моя начин” – от 23-и септември по BTV Lady

Сериал, Южна Корея

BTV Lady

От 20.00 часа

От 23 септември

Всяка събота и неделя

Сюжетът на романтичната сага проследява живота на четирима души, които са приятели от деца. След завършване на гимназия Ко Донг-ман, Че Е-ра, Ким Джу-ман и Пек Сол-хи така и не са успели да превърнат детските си мечти в реалност.

Ко Донг-ман не става състезател в националния отбор на Южна Корея по таекуондо. През 2007-а година той умишлено губи мач, за да осигури нужните средства за лечението на по-малката си сестра, а заради скандала е принуден да прекрати спортната си кариера. Той постъпва във фирма за унищожаване на вредители, но внезапно получава шанс да се завърне на ринга като се изправи срещу състезателя, провалил светлото му бъдеще.

Че Е-ра работи на бюро „Информация” в търговски център, въпреки че от малка се е надявала да бъде водеща. Неусетно между Донг-ман и Е-ра се зараждат нежни чувства.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права

Пек Сол-хи и Ким Джу-ман са колеги в рекламна фирма и пазят в тайна романтичната си връзка от останалите служители. Пек Сол-хи е в отдела за обслужване на клиенти, докато любимият й заема ръководна длъжност, а в отношенията им настъпва криза, след като стажантката Йе-джин се влюбва в Джу-ман.

Сериалът се излъчва през 2017-а година в Южна Кореа и в продължение на три седмици е най-гледаната поредица в страната заради реалистичния си сюжет и многопластови персонажи. Сагата се състои от 16 епизода. Главните роли са поверени на талантливите артисти Пак Со-джун, Ким Джи-уон, Ан Дже-хонг и Ким Ха-йон.

Източник: tvsaga.com

Сподели