По-красива от теб – Епизод 3 (Ето какво ще видим) 27-ми октомври

Идва пациентка, която иска да ѝ бъде поставен още ботокс в лицето. Ефсун я съветва да не го прави, но Емир се намесва и се уговаря с жената за час.

Емир казва на Ефсун, че правят каквото клиентите им пожелаят, а не което те (лекарите) смятат за добре.

Ефсун се заема със следващите си пациенти в клиниката. По-късно лекарката се запознава и с колегите си.

Емир се скарва с Елиф – една от асистентките. Момичето се разплаква след скандала, който Емир ѝ вдига пред останалите служители.

Емир извиква Ефсун и я води при 70-годишен пациент, който иска да прилича на 20-годишен младеж.

Ширин опитва да се сближи с Ефсун.

Емир и Ефсун се скарват пред очите на всички. Насаме Ефсун го предупреждава, че ако още веднъж опитва да покаже, че е по-силен от нея, ще загази.

Ефсун излиза на бар с колегите си след края на работния ден. Ширин дава на Ефсун покана за събитие, на което тяхната клиника ще спечели важна награда.

Ширин обяснява на Ефсун, че е пратила поканата ѝ по Емир. Ефсун осъзнава, че Емир нарочно не ѝ е дал въпросната покана, за да може той да обере овациите.

Ефсун чака повече от 40 минути за такси, за да се прибере. Накрая вижда Емир с колата и му дава знак да спре, но той я подминава.

Влюбена пациентка среща Ефсун и ѝ разказва, че си е направила какви ли не интервенции, за да се хареса на Емир, но той продължава да не я забелязва.

Ефсун дава на жената покана за приема и я информира, че Емир ще присъства. Момичето се разплаква и благодари на Ефсун.

Ефсун решава да използва неизползваните мебели от клиниката. Тя кара няколко хамали да пренесат мебелите и да ги подредят в новия ѝ апартамент.

Ефсун предлага на Емир да прекратят напрежението помежду им и да бъдат по-искрени. Той се съгласява.

Вечерта Емир пристига на приема и вижда красива жена в гръб. Отива при нея, за да я свали, а когато жената се обръща, се оказва, че е Ефсун.

Емир осъзнава, че Ефсун е знаела за приема. Поздравява я за добрия ход.

Емир опитва да сваля Ефсун, но тя го отрязва с думите, че не е неин тип. По-късно двамата излизат на сцената и приемат наградата.

Ефсун обяснява на Емир, че е поканила една жена на приема. Колегите на Ефсун и Емир идват разтревожени и ги уведомяват, че Филиз е тук.

Филиз е жената от предишната вечер, на която Ефсун е дала покана. Филиз се оказва луда и обсебена от Емир и преди време е нападнала клиниката, потрошила е колата на Емир, дори запалила е къщата му.

Ефсун и Емир се скриват в една зала, а Ефсун забелязва, че Филиз приближава. Емир я моли да измисли нещо, за да не ги види.

Ефсун казва на Емир да я целуне и той го прави. Така Филиз не успява да ги види.

Гюлден обаче вижда целувката между Емир и Ефсун и разказва на всичките колеги от клиниката.

Ефсун осъзнава каква глупост е направила.

Късно през нощта Емир се прибира и забелязва как Ефсун го наблюдава, скрита зад завесите в къщата.

На следващия ден Емир посещава семейството си.

–  

Сподели