„Почукай на вратата ми” – от 16-и юни в ефира на BTV

Започва повторение на най-обичаните турски романтични поредици  „Почукай на вратата ми”, която събира на екран звездите Керем Бюрсин и Ханде Ерчел. Двамата артисти изживяват романс и в реалността, който за разочарование на многобройните им фенове приключва скоро след финалните надписи.

Сериалът ще се излъчва от От 16 юни (петък) всеки делничен ден от 15:30 до 17:00 ч.

Романтичната драма, която започва като безгрижна лятна комедия, ще прикове вниманието на зрителите със сюжетните обрати и напрегнати ситуации, офис интригите и семейните тайни, които застават по пътя на любовта между студентката Еда и собственика на проектантска фирма Серкан.

Еда е изгубила още като ученичка родителите си при пътен инцидент и е огледана от леля си Айфер, която притежава цветарници. Мечтата на Еда е да специализира ландшафтна архитектура в Италия, за да замине при приятеля си Дженк, който учи там.

Еда получава стипендия за следване в чужбина от фирмата на известния архитект Серкан Болат и напуска университета, за да замине. Надеждите й за обещаващо бъдеще са разрушени, когато компанията на Серкан не отпуска обещаните средства. Еда го обвинява за измамата и го впечатлява с дързостта и пламенния си темперамент.

Серкан й предлага да плати специализацията й в Италия, ако в продължение на два месеца се представя за негова годеница. Мотивът му е, че неговата бивша приятелка Селин се е сгодила за Ферит, приближен на бизнес конкурента му Каан.

Еда, която е изоставена от приятеля си Дженк заради друга жена, приема предложението на Серкан, при условие, че докато се представя за негова годеница, ще работи в офиса му.Постепенно между Еда и Серкан възникват дълбоки чувства, но тя узнава, че баща му Алптекин има участие в гибелта на родителите й. Семиха, бабата на Еда, също се опитва да осуети връзката й със Серкан.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Поредицата е излъчвана в 30 държави в Европа, Азия и Америка. Сериалът успява да получи високи зрителски рейтинги в силно конкурентни телевизионни пазари като италианския и испанския. Продукцията отбелязва световен рекорд за най-обсъждан сериал в социалната мрежа Туитър с над 9 милиона публикации по време на излъчването на последния му епизод в Турция.

Източник: tvsaga.com

Сподели