Почукай на вратата ми – Епизод 61 (Ето какво ще видим)

Алптекин се сбогува с Айдън. Обвиненията на Серкан за лошата роля на Алптекин като съпруг, родител и ръководител на бизнес се отразяват на живота му. Той признава, че не е бил добър към семейството си и е най-добре да си отиде за известно време, като казва, че ще остане на хотел.

Айдън е изненадан от това решение, но признава, че Алптекин изпитва вина за това, което е направил, но в този момент тя е по-загрижена за здравето и благополучието на сина си, защото Серкан се е затворил в дома си и не се интересува от никой.

Айдън иска да се обади на Серкан, а Сейфи ѝ казва да не го прави, защото той е ходил в дома му, но Серкан не е отворил вратата и ѝ казва да го остави на мира, защото явно той иска да бъде сам.

Пъръл вижда Лейля и Ердем на терасата на офиса на Серкан и ги пита, какво правят тук, а Лейля ѝ отговаря, че никой не се е чувал с г-н Серкан и съобщението, което ѝ е изпратил да полива цветята е единственият знак, че той е жив.

Еда и момичетата си събират багажа, за да се върнат от почивката, а Еда им казва, че си е починала и събрала мислите и тя поема контрола и от сега правилата ще са нейните!

Еда се обажда на Лейля и ѝ казва, че ще дойде на работа, затова иска от нея да се обади на Серкан и да му каже, че ще дойде в офиса и иска да говори с него.

Лейля отива при Пъръл и ѝ казва, че Еда се връща в офиса, а тя е съобщила на Серкан и той ще дойде също. Пъръл веднага се обажда на Айдън да я информира, че Серкан ще дойде в офиса и я моли да дойде, за да обсъдят организацията по кампанията.

Айдън казва на Сейфи веднага да ѝ приготви колата и му казва, че трябва да направят нещо, за да съберат Еда и Серкан, защото се обичат.

В офиса идва първо Серкан, а след него пристига и Еда, която носи една папка. Тя отива в кабинета му и му подава папката, като казва: „Подпиши това!“ и му обяснява, че това е нейният договор с нейните правила и условията, и наказанията. Серкан го подписва, без да го прочете. Той е готов да направи всичко, за да изкупи грешките си и да има Еда до себе си. Тя му казва, че оттук нататък те са просто колеги и му казва да свали годежния си пръстен, а тя сваля своя и му го дава и тръгва да излиза с папката.

-Няма ли да получа копие?

-Ще ти го пратя на телефона.

Еда отива при Ефе и му казва, че не му е простила за предателството, но ще продължи да работи с него, защото учи и се нуждае от пари, за да плаща обучението и разходите си. Той казва, че се радва, че тя ще продължи да работи, защото той трябва да замине за Италия, за да оправи някои проблеми. Ефе има клиент, с когото иска тя да се срещне и да работи в негово отсъствие. Еда се съгласява.

Серкан моли Лейля да държи под око Еда и да му казва с кого се вижда и с кого разговаря.

Лейля го пита, дали обича Еда, а Серкан ѝ отговаря, дали поискал такова нещо от нея, ако не я обичаше.

-Добре, това ще ме направи лош човек, но заради вас ще го направя – казва Лейля.

Нещастната Селин, която все още страда от честното признание на Серкан, че никога не я е обичал, е видяла двата годежни пръстена на бюрото на Серкан. Т

я се обажда на приятелката си журналистка и ѝ съобщава новината: Серкан и Еда са прекратили годежа си, но се опитват да го запазят в тайна. Разбира се, на журналистката не ѝ е позволено да разкрие източника на тази новина.

Фотографите ще чакат на вратата на компанията, за да снимат Серкан и Еда, когато си тръгнат.

Пъръл и Енгин намират Серкан в добро състояние на духа, но Енгин е шокиран, когато научава, че Серкан е подписал договора с изискванията на Еда, без дори да го прочете.

-Ти не използваш паста за зъби, без да се прочетеш съставките ѝ, да не говорим за договора – смее се Енгин.

-Но е така!

-Момичето те мрази, може да ти е взело компанията – казва Пъръл.

-Нека, след като иска, за мен няма значение – отвръща Серкан.

Несрин, майката на Ферит, и Айдън идват във фирмата, за да говорят с Пъръл за благотворителния проект на дружеството им. Еда ги посреща и веднага Несрин моли Еда да говори пред кандидатите за стипендии, тъй като самата тя е била стипендиантка. Несрин настоява Еда да стане „лицето“ на проекта за образование и Еда приема.

Несрин отива при Пъръл, а Айдън отива при Серкан и му казва, че Еда се е съгласила да помогне с проекта за образование, който той е измислил миналата година. Еда ще говори на партито, което организират в чест на момичетата, които ще получат стипендии.

Несрин, Айдън, Пъръл, Енгин и Еда се събират на среща в кабинета на Серкан, за да решат как ще подкрепят проекта за образование. Еда дава идея за мобилна класна стая, която да обикаля градовете.

След общото събрание Серкан моли Еда да остане, за да обсъдят идеята ѝ за мобилна класна стая. Той използва тази възможност, за да седне близо до нея и ловко да постави годежния ѝ пръстен обратно в джоба на сакото ѝ. Той случайно я докосва и тя му казва, че още от първия ден нарушава договора им, защото му е забранено да я докосва, а наказанието е да се извини на първия човек, когото види. Това се оказва Ердем, който не е любимият човек на Серкан. Това е сладка сцена, защото Ердем прегръща Серкан много против волята на Серкан.

–  

Сподели