Почукай на вратата ми – Епизод 59 (Ето какво ще видим)

Айдън отива с Еда на благотворителна среща, където Айдън представя Еда като годеница на сина си. Серкан също пристига. Вижте какво още ще се случи в епизод 59 на турския сериал „Почукай на вратата ми“.

В епизод 58 на турския сериал „Почукай на вратата ми“ Серкан признава на Енгин, че мисълта да види Еда с друг мъж го побърква, затова е решил да се сдобри с нея и да ѝ каже истината..

Фифи се обажда на приятеля си Мехмет и му казва да отиде в къщата на Еда и да се преструва, че е влюбен в Еда. Когато Серкан пристига, той вижда Мехмет на колене да изрича любовни думи към Еда. Еда е шокирана, но Мехмет ѝ казва, че Фифи го е накарала да направи това, а ѝ плаща много добре.

В този момент Еда вижда, че Серкан идва, затова решава да се съгласи с плана за „тайнствения обожател“.

Мело завършва работата, която ѝ е възложила Селин, и ѝ се обажда, за да ѝ съобщи.

Селин е получила от Лейла списъка с проектите на компанията през 2002 г. и казва на Мело, че трябва да опише проектите и да ѝ ги изпрати – задача, която вероятно ще изисква от Мело да работи цяла нощ.

Мело също така казва на Фифи, че пръстенът, който Ердем е снимал на страницата си във Facebook, няма нищо общо с нея. Защото, колкото и да не е за вярване, Ердем е сгоден за Лейла.

Айдън кара кабриолета си на благотворителната среща, а Еда е неин навигатор. Когато влизат в залата за срещи, Айдън представя Еда като бъдещата си снаха, което е изненада и за самата Еда.

Жените са малко заядливи и злобни, но Еда ги поставя на място. Серкан, след като е проверил обичайните места, където може да намери Еда, тръгва за срещата, която го покани майка му и открива Еда.

Серкан се присъединява към срещата, за да дегустират храната за утрешното събитие, а Еда разпознава храната на Айфер и казва на Айдън да я изберат, защото е най вкусната. След като жените от разбират, че Еда все още учи при това със стипендия и казват, че може да стане лице на кампанията, за да бъде пример на момичетата. Еда казва на Серкан, че трябва да поговорят, и те напускат масата.

Но след като се качва горе и е извън полезрението на хората, Еда отказва да разговаря отново със Серкан. Тя му казва, че го е чакала цял ден, но той не е казал нищо сериозно. Отказва да отговори, когато той я пита дали се вижда с някой друг. Смята, че Серкан просто иска да знае, че тя и Селин винаги го чакат – положение, в което тя няма да си позволи да изпадне.

Еда и Айдън напускат срещата.

Ферит и Джерен отиват на вечеря, а след това пият кафе в дома му. Вечерта е спокойна и романтична, но обаждане от Селин разваля настроението и Джерен се прибира у дома.

По-късно Ферит се обажда на Джерен и се извинява. Казва ѝ, че се е срещал с нея, за да накара Селин да ревнува, но е осъзнал колко несправедливо е това за нея – жената, която наистина харесва.

Серкан проследява Еда до дома ѝ и ѝ се обажда. Тя се преструва, че е излязла и се забавлява на парти, като пуска музиката и разговаря с Мело, като се преструва, че не го чува ясно. Еда не осъзнава, че Серкан е навън и наблюдава сянката ѝ върху завесите на прозореца, докато тя се движи из стаята. Тя казва, че ще затваря, а Серкан отвръща:

„Обичам те. Ревнувам те. Липсваш ми. Съжалявам за всичко.“

Серкан си тръгва и се прибира вкъщи, където намира Селин заспала на дивана.

Серкан си налива питие и отнася чашата и бутилката на горния етаж.

По-късно Серкан слиза долу напълно пиян и търси нова бутилка.

Препъването му събужда Селин, която се опитва да му помогне, но той отказва. Казва, че има нужда от Еда, и се опитва да ѝ се обади, но изпуска телефона.

Накрая се обажда на Еда, която разбира, че е пиян. Той казва, че ще дойде при нея, но тя казва, че е твърде късно вечерта. Тя ще дойде при него, защото той явно е пиян и трябва да поговори с нея.

В същото време Селин се опитва да накара Серкан да говори с нея, но той казва, че има нужда от Еда.

–  

Сподели