Повторение на „Вятърничав“ в ефира на Diema Family

От 5-и юни в ефира на семейния канал Diema Family започва повторение на рейтинговата драма „Вятърничав“. Епизодите ще се излъчват от 21.00 часа на мястото на „Ти разкажи, Черно море“. Зрителите ще могат да проследят историята на Тахир и Нефес от 22.00 часа всяка делнична вечер.

Семейната сага „Вятърничав“ завладява зрителите с драматичната любовна история между Миран Асланбей и Рейян Шадолу, които принадлежат към две враждуващи фамилии в древния град Мидят в провинция Мардин в близост до турско-сирийската граница. На фона на живописната природа и впечатляваща средновековна архитектура се разгарят пламенни чувства и непримирима страст за отмъщение. Заради войната между семействата им Миран и Рейян са принудени да се разделят след първата си брачна нощ, подобно на Шекспировите Ромео и Жулиета.

От 24 години Азизе Асланбей жадува да унищожи Хазар Шадолу, доведения баща на Рейян, когото държи отговорен за смъртта на сина си. Азизе изпраща внука си Миран в Мидят, за да се ожени за Рейян, а след това да я изостави и по този начин да унизи семейството й. Рейян се влюбва от пръв поглед в Миран, но братовчедка й Ярен също изпитва романтични чувства към пристигналия от Истанбул млад бизнесмен.

Насух, могъщият глава на фамилията Шадолу, е приел Рейян в дома си само заради баща й Хазар, но не изпитва топли чувства към девойката, която не е негова биологична внучка. Насух се съгласява да я омъжи за Миран, за да скрепят бизнес партньорството си със семейство Асланбей чрез брак. Ярен решава, че братовчедка й е отнела нейния любим, и се заклева да й отмъсти.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

„Вятърничав“ е най-рейтинговият сериал за 2019 г. в Турция. Режисьор на продукцията е Джем Караджъ („Справедливостта на Кара“), а главните роли са поверени на Ебру Шахин (Бурджу от „Завинаги“), Акън Акъньозю (Иван/Али от „Великолепният век: Кьосем“).

Източник: tvsaga.com

Сподели