Пелин Карахан и съпругът й на пътешествие във Финландия

Звездата от „Мечтатели” и „Великолепният век” Пелин Кахаран и съпругът й – бизнесменът Бедри Гюнтай заминаха на пътешествие във Финландия, за да отпразнуват пълното му възстановяване. Преди няколко седмици Бедри беше опериран по спешност, след като получи белодробна емболия.

След извършена ангиография  (метод от образната диагностика за изследване специално на кръвоносните съдове – б.р.) Пелин съобщи в социалните мрежи, че съпругът й скоро ще бъде изписан от болницата.

Сега актрисата и бизнесменът се намират във Финландия като Пелин сподели в социалните мрежи редица снимки от тяхната екскурзия. „Навън е минус 20 градуса. Разбира се, облякохме се подходящо. Една от най-големите ми мечти беше да видя Северното сияние, Бедри организира всичко”, споделя тя.

Пелин Карахан
Пелин и съпругът й

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Карахан определя като сбъдната мечта възможността да видят Северното сияние: „Станахме свидетели на момент, който никога няма да забравя. Заслужаваше си да дойдем тук”.

Пелин и приятелите й на фона на Северното сияние

Пелин и Бедри са придружавани от техни приятели в Лапландия и Финландия.

Пелин Карахан

Пелин Карахан
Пелин Карахан в Лапландия

Пелин Карахан

Източник: tvsaga.com

Сподели