Памир Пекин в „Опасни улици“

Харизматичният актьор Памир Пекин е най-новото попълнение в актьорския състав на хитовата криминална поредица „Опасни улици“. Той ще се превъплъти в образа на комисар Мехмет в 18-тия сезон на най-дълго излъчвания сериал в историята на турската телевизия.

„За мен е много вълнуващо да бъда част от този пъстър и успешен екип, който работи заедно от дълго време. Готов съм за нови приключения. Рядко се случва сериал да се задържи толкова дълго в ефира и да има такъв успех. Всички сме израснали с него. Страхотно е да изпълниш ролята на служител на реда, но историята на героя също много ме впечатли и повлия на избора ми“, заявява Памир, чийто персонаж се появява в 653-ти епизод от поредицата.

44-годишният актьор е познат на българските зрители в образите на Хазар от „Песента на живота“, принц Алкас Мирза от „Великолепният век“ и Джансел от „Сезони на любовта“. В своите интервюта той открито признава, че е попаднал случайно под светлините на прожекторите и никога не си е поставял прекалено високи кариерни цели. Завършва икономика в университета „Мармара“, но атрактивният му външен вид го отвежда на модния подиум, а по-късно и на снимачната площадка на различни рекламни видеоклипове. Първата му стъпка в киното е през 2007 г. с малко участие в криминалния сериал „Комисар Невзат“. Комбинацията от вроден талант, изкусителна визия и желязна дисциплина напълно естествено го превръща в мечта за всеки продуцент и Памир започва да се появява във все по-значими и разнообразни роли. Въпреки това остава категоричен, че актьорството не е основен приоритет в живота му и един ден ще се оттегли от шумния мегаполис Истанбул, за да се отдаде на живот сред природата.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

През последните години той се включва в редица успешни поредици, сред които „Пленник“, „Врагът на семейството ми“, „Грехът на майката“ и „Обичайните заподозрени“, а доскоро  изпълнява ролята на успешния хирург Къванч в рейтинговата поредица „Да става, каквото ще“.

Източник: tvsaga.com

Сподели