Онлайн филми и сериали - Гледай безплатно нови сериали.
Добре дошли
Вход / Регистрация

Палм спрингс / Hidden Palms 2007 /Пълен 1-ви сезон/

Епизод 1: Епизод 2:Епизод 3:Епизод 4: Епизод 5: Епизод 6: Епизод 7: Епизод 8:

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавено преди от steishan Американски сериали Сериали
565 Гледания

Описание

Джони Милър е още младеж, но вече е преживял повече, отколкото трябва да се случи на човек за целия му живот. Джони става свидетел на самоубийството на баща му и след преживяния шок решава да започне всичко отначало в тихото, спокойно и уредено градче Палм спрингс. Той се премества там с майка си и доведения си баща… но изглежда смъртта го преследва навсякъде!

Едва нанесъл се в новото си жилище, Джони научава, че в него е било извършено убийство, което все още не е разкрито. Много скоро семейство Милър разбира, че това на пръв поглед спокойно градче всъщност крие ужасяващи тайни. Никой няма доверие на никого, всеки подозира всеки, интригите са ежедневие, а цялото градче е оплетено в мрежа от слухове и лъжи. Освен това очевидно в сред хората живее и убиец, който е жесток и достатъчно хитър, за да се прикрива толкова успешно. На кого може да вярва Джони? Може ли изобщо да вярва на някого? Той ще направи всичко възможно да разкрие виновника и да стигне до дъното на мистерията!


Епизод 1

Джони Милър беше щастлив, добре коригиран студент в гимназията с добри оценки и стая пълна със спортни трофеи до ужасна нощ преди година, когато баща му се самоуби. Неспособен да се справи, се опита да удави болката си в алкохола и наркотиците. Сега, от новата рехабилитация, Джони се бори да се справи с несигурното бъдеще в сюрреалистичния блясък на Палм Спрингс, където майка му Карън и новия й съпруг Боб решиха да започнат ново начало. Тихият оазис на Палм Спрингс с голф игрищата, клубовете на страната и красивите хора е тревожна нова среда…


Епизод 2

Докато Джони се мъчи да спечели сърцето на Грета, Ники – прекрасното момиче, което Джони срещна, когато те бяха заедно на рехабилитацията, идва в Палм Спрингс. В кънтри клуба, войникът Ники се напива и причинява сцената, унищожавайки първото срещане на Джони с Грета, но улови погледа на Клиф. Клиф не харесва последнният боец Теса и схемата да се отърве от него. Джони научава, че смъртта на Еди е самоубийство и е получила тайнствения имейл на Еди.


Епизод 3

Клиф мрази любовника на майка си, Травис Дийн, пребивавайки “за една седмица” с тях и разкривайки лъжите на Трас да стане ветеран на НФЛ. Джони обещава на Клиф да стои далеч от Ники, който чака родителите си в стаята си за гости. Вместо това, неговите приятели пристъпват към оргиите. Джони обвинява Клиф, който току-що се присъедини, да избере битката. Ма и Боб обвиняват “ненадеждният” Джони. Грета казва на Джони, че става проклятие, но се опитва да спре Клиф напразно. Джони не може да я накара да каже истината за миналото на Клиф. Държавната сервитьорка Лиза има специален интерес към Джони.


Епизод 4

Грета най-накрая казва на Джони истината за случилото се с Еди в нощта, в която умря.


Епизод 5

Джони научи урока, че никой не може да се довери в Палм Спрингс и Лиза прави откритие.


Епизод 6

Ники открива изненадваща тайна за Клиф и Боб става ревнив, когато Скип флиртува с Карън.


Епизод 7

След като Ники отхвърля извинението на Клиф, той все още кара Мария и Джо-Джо да я защитава. Джони отново вярва в невинността на Грет. Те и Лиза мамят прелюбодейката Мария да се скрие от Клиф. Карен озадачава Боб да се съмнява дали бракът им има шанс. Лиза подтиква Мария Блекъл да пропусне видео, за което не знаеше. Джони получава още едно неочаквано.


Епизод 8

Клиф твърди, че най-добрият му приятел Мария го е съблазнила. Сега тя се съмняваше в брака й с дълбоко обидения Боб, Йохани уверява майка си, че са прави заедно. За приятелството на Йохани, Клиф върви към Мария и за негова изненада открива, че има снимка на Еди и скрива ужасна тайна от нея. Ники е най-лошата сервитьорка в Джеси и се опитва да се върне, но не е твърде сложно за Клиф. Скип разяснява на Мери, че няма да толерира лекомисленият и флирт, привличайки повече внимание. Скип потвърждава, че Йохани приветства Грета до този ден, но трябва да спре да я плаши…

Филми и сериали - Онлайн