отпаднал участник от “Игри на волята” 5 защити стратегията на Мартин

Тази седмица в „Игри на волята“ напрежението между двама от участниците стигна до краен предел, което доведе до поредното разместване на играчите в племената. Нетърпимостта на Мартин към вече бившия му съотборник Мастагарков доведе до избухването на бизнесмена на арената снощи, при което (за пореден път) се чуха някои обидни думи.

Поведението на Мартин определено се приема с неодобрение от страна на зрителите. Оказва се обаче, че сред участниците в „Игри на волята“ все пак има такива, които подкрепят тактиката на бизнесмена.

В своя профил в Instagram Ива Георгиева, която отпадна от Чистилището преди няколко седмици, защити Мартин и сподели какво мисли за неговото поведение в играта и след шоуто.

Поводът за коментара ѝ е въпрос, който нейни последователи са ѝ задали в социалната мрежа.

„Играта на Марто е една от най-интересните за всички сезони. Изключително добре борави с думите и умее да обърне всяка неудобна ситуация в негова полза. Винаги знае как да натисне някой по правилните бутони. Аз, като един неуспял да разгърне стратегията си играч, го адмирирам. А в живота от него съм видяла само добро.“

В Instagram Ива отговори и на други въпроси, които вълнуват феновете на шоуто. Тя определи Мария Оряшкова като „велик спортист и много добър човек“ и разкри, че с Мудева са се сближили доста след предаването. Освен това красавицата призна, че според нея има огромна вина за разпадането на племето на Амазонките.

Демонстрирайки присъщото си чувство за хумор и ирония, самият Мартин сподели в своя профил думите на Ива, като ѝ благодари, но и добави: „Само да не те намразят сега и теб“.

Действително през последните две седмици Мартин натрупа доста негативи около отношенията си с Мастагарков. Много от зрителите започнаха да симпатизират на бившия футболист именно защото стана постоянна мишена на нападки и уговорки от страна на другите. Други така или иначе го подкрепяха заради качествата, които всеки път демонстрира на арената.

Войната между Мартин и Мастагарков изглежда няма да приключи, дори след като са вече в различни племена. Остава да разберем кой ще е победителят в техния сблъсък – или иначе казано кой от двамата ще отпадне пръв, с което ще стане ясно, че стратегията му за стигане до финала не е сработила. 

Заповядайте във фен групата на „Игри на волята 5“ – https://www.facebook.com/groups/973091140433101

Сподели