Отново развеждат Къванч със съпругата му, заради целувка със Серенай Саръкая

Най-шумната новина тази седмица беше предполагаемият развод на Къванч и Башак Татлъту. Турски журналисти се надпреварваха да говорят за това как Башак нахлула на снимачната площадка на сериала „Семейство“ в разгара на страстна сцена между съпруга й и Серенай Сарикая и заявила с леден тон на режисьора, че ако подобни сцени с целувки се повторят, тя ще подаде молба за развод.

След това побеснялата жена напуснала студиото, оставяйки всички замесени да пренапишат спешно сценария. И по някакъв начин никой не се  притесни от факта, че Башак не е трябвало да прониква на снимачната площадка, тъй като тя работи там, а съпругът й е под постоянно внимателно наблюдение. Какво беше това – PR на сериала или лично двойкатаТатлъту си прави реклама, вероятно никога няма да разберем, но хората се забавляваха много.

Както обикновено, на следващия ден имаше какви ли не опровержения, журналисти и всички замесени в  сериала „Семейство“ се изсипаха в новинарските емисии и започнаха да възстановяват потъпканата чест на семейната двойка, казвайки на зрителите това, което всички вече знаят: Къванч и Башак се обичат  така, както от първия ден, когато се срещнаха. Самият Къванч, за изненада на всички, реагира на клюките с изявлението: „Ние се справяме добре и у дома, и на снимачната площадка. Забавляваме се. Не обръщаме внимание на всички клюки. Това се повтаря  при снимките на всеки филм. Свикнали сме.“ Е, както се казва, и слава Богу!

Междувременно Къванч между снимките приготвя закуски за целия снимачен екип. Тези, които ги опитаха, твърдят, че не напразно актьорът е завършил кулинарни курсове, всичко се оказва много вкусно и с душа. Е, ако Къванч го изхвърлят от актьорската професия, ще има какво да прави. Много далновидно от негова страна! Но едва ли някой ще изхвърли Къванч Татлъту от киното!

Той влезе в десетката на най-уважаваните личности в Турция, на които хората вярват безусловно.

–  

Сподели