„Откраднати мечти“ отново в българския ефир

Драматичната турска поредица „Откраднати мечти“ ще се излъчва отново в българския ефир от 5 юни по Diema Family от 16.00 до 17.00 часа. Повторения на сагата ще бъдат показвани от 05.45 до 06.45 часа на следващия ден.

„Откраднати мечти“ излиза екран в Турция през 2019 г. под оригиналното заглавие „Ранени птици“. Продуцентите на сериала са създателите и на сагата „Намери ме“. Поредицата съдържа 165 оригинални епизода от 55 минути. В България се излъчва международната версия – 201 серии с продължителност по 45 минути.

Вълнуващият сюжет проследява историята на Мерием и малкия й брат Йомер, които отчаяно се опитват да избягат от жестокия си пастрок. Докато се борят за своето оцеляване, съдбата ще ги срещне с биологичния баща на Йомер – заможния и влиятелен бизнесмен Левент.

Главните роли са поверени на талантливите млади актьори Гизем Аръка и Али Ясин Йозегемен, а в образа на малкия Йомер се превъплъщава чаровният Емре Мете Сьонмез. Джемре Мелис Чънар и Хасан Баликташ, познати като Арзу и Вейсел от „Намери ме“, също са част от актьорския състав.

Източник: tvsaga.com

Сподели