Остани с мен: Безкрай – Епизод 52 (Ето какво ще видим)

Докато Гопика се подготвя за изпитите си, членовете на семейството ѝ, включително Сакшам, Митхила, Минал и Чираг, ѝ оказват помощ и я насърчават. В деня преди изпита те ѝ напомнят за плановете им за празнуване на Холи. По-късно всички се събират, за да отпразнуват Холи, като си нанасят един на друг цветни прахове. Сакшам търси Гопика, за да я намаже с боички, а Гопика го закача, като го кара да я гони. Всички танцуват и празнуват радостно.

Прия, наблюдавайки празненството, планира да саботира изпита на Гопика. Чираг пита Гопика защо кара Сакшам да я преследва, а тя закачливо обяснява, че иска той да положи някакви усилия, за да я хване. Сакшам по погрешка прегръща някого, когото смята за Гопика, което води до смях. Гопика се наслаждава на игривото преследване и се скрива зад стълбове, наблюдавайки как Сакшам я търси. Междувременно Прия продължава със зловещия си план.

Сакшам наблюдава радостните празненства по случай Холи, докато Гопика наблюдава от разстояние. Тя игриво се скрива, когато Сакшам се обръща, а когато той изчезва от погледа ѝ, застава до едно дърво. Когато обаче се обръща, Сакшам внезапно се появява и игриво я хваща в капан между дървото и себе си. Той нанася цветове върху лицето ѝ и докато го прави, лицата им се докосват, прехвърляйки цветове между лицата им. Сакшам продължава да нанася цветове върху Гопика, като я обръща и дори оцветява гърба ѝ. Двамата се прегръщат, а Гопика отвръща на удара, като нанася цветове върху лицето на Сакшам.

Членовете на семейството им наблюдават тази игрива размяна от разстояние и хвърлят цветове по тях, като им пожелават щастлив Холи. Междувременно Прия планира да дрогира Гопика, за да не може тя да вземе изпита и да спечели предизвикателството.

Сакшам танцува с Гопика, а семейство Моди се наслаждава на празничната атмосфера. Митхила наблюдава танца на Сакшам и Гопика с усмивка. Аши и Чираг също танцуват заедно, а Минал насърчава Кешав да се присъедини към нея, но той скоро се отказва и гледа как Сакшам и Гопика танцуват щастливо.

Един работник носи поднос с напитки и Прия тайно добавя нещо в една от чашите. Членовете на семейство Моди изпиват напитките си и продължават да танцуват. Митхила е първата, която изпада в безсъзнание от питието. Прия наблюдава със задоволство, но изведнъж осъзнава, че не може да контролира смеха си. Скоро Гопика и останалите се събуждат и Гопика се изправя срещу Прия, разкривайки, че те са разбрали за нейния план.

Прия се опитва да потисне смеха си, но не успява. Гопика обяснява как е разменила напитките, когато Прия не е гледала, и я надхитрява. Сакшам ѝ се подиграва.

Семейство Моди се смее на развоя на събитията, а Митхила насърчава Гопика да се освежи и да продължи да учи, тъй като изпитът ѝ е на следващия ден. След няколко игриви закачки относно Прия, членовете на семейството се отправят към къщата. Чичото на Прия, който е чакал пред къщата на Моди, открива Прия в безсъзнание и я събужда, като плисва вода върху лицето ѝ.

Прия се събужда и се замисля как планът ѝ да спре Гопика се е провалил. Чичо ѝ се смее и ѝ се подиграва за проваления ѝ план. Той я пита за следващия ѝ ход, за да попречи на Гопика. Прия разкрива, че има план Б, и пита чичо си дали е купил специалната писалка, която тя е поискала. Чичо ѝ признава, че все още не я е купил, което дразни Прия, и тя му се кара, настоявайки да купи писалката утре. Прия подчертава, че химикалката ѝ трябва преди началото на изпита на Гопика.

По-късно чичото на Прия се връща при нея с химикалката в ръка. Прия изглежда доволна и го пита какво мисли за нейния план. Той посочва, че химикалката не съдържа мастило, с което намеква, че Гопика ще се затрудни да я използва по време на изпита. Прия се разстройва и заявява, че чичо ѝ не разбира плана ѝ.

След това Прия разкрива, че написаното с химикалката става видимо само когато е изложена на слънчева светлина. Тя обяснява, че възнамерява да напише всички отговори върху сарито на Гопика с помощта на писалката. Тя знае, че мястото на Гопика в изпитния център ще бъде близо до прозорец, където слънчевата светлина ще направи скритите отговори видими. Крайната ѝ цел е Гопика да бъде обвинена в измама по време на изпита.

По-късно Прия се промъква в стаята на Гопика, докато тя е под душа, и започва да пише отговорите върху сарито ѝ. Когато чува стъпки, Прия се скрива и се оказва, че това е Сакшам, който поставя кутия на леглото и настоява Гопика да побърза. Прия успешно написва отговорите върху сарито, без да бъде забелязана, и напуска стаята, преди Сакшам да я види.

Осъзнавайки, че планът ѝ може да е застрашен заради жълтото сари, което Сакшам е подарил на Гопика. Тя решава, че не може да остави това да стане, и е решена да изпълни плана си на всяка цена.

Сакшам подарява на Гопика сарито и я моли да го облече. Сакшам и Гопика слизат долу, за да се присъединят към членовете на семейството в хола. Чираг прави комплимент на Гопика, а тя споменава, че Сакшам ѝ е подарил сарито. Митхила хвали външния вид на Гопика в сарито, а Минал предлага да се помолят на Бог.

Гопика се моли за успех на изпитите, а Митхила и семейството я окуражават. Те я съветват да запази спокойствие, а Аши е помолена да донесе извара и захар за късмет. Прия с нетърпение очаква своя шанс.

Митхила поднася на Гопика извара и захар, а след нея и Минал. Прия прекъсва и насила се опитва да нахрани Гопика, но в резултат на това изварата и захарта падат върху сарито на Гопика. Семейството на Моди се кара на Прия за поведението ѝ. Гопика се преоблича в друго сари, което Митхила ѝ е подарила, и съобщава на всички, че Прия е развалила жълтото сари, но е имала резервно сари. Семейството на Моди изразява доверие към Гопика. Прия изглежда доволна.

Митхила подозира, че щастието на Прия може да е свързано с причиняването на неприятности на Гопика. Сакшам закарва Гопика в изпитния център, като ѝ пожелава късмет и изразява подкрепата си за нейните мечти. Гопика благодари на Сакшам за непоколебимата му помощ. Сакшам я призовава да влезе в изпитната зала веднага.

Междувременно Прия е убедена, че планът ѝ скоро ще се осъществи, а Гопика ще се върне у дома със сълзи на очи. Аши пристига и се подиграва на Прия, която я предупреждава да не й разваля настроението. Прия с радост споменава как се наслаждава на слънчевата светлина.

Гопика заема мястото си в изпитната зала, както е инструктирана от учителката, готова да започне изпита си.

Гопика разбира какъв е планът на Прия. Тя осъзнава риска да бъде уличена в измама и решава да смени мястото си, но учителят отхвърля молбата ѝ. Тя се извинява и излиза, твърдо решена да не излага на риск почтеността си чрез измама.

Междувременно Прия с тревога проверява прогнозата за времето. Митхила и Минал изразяват своята увереност в способностите на Гопика.

Гопика се обажда на Сакшам за помощ и го моли да дойде в дамската тоалетна. При пристигането на Рамила в къщата на Моди Митхила и Минал са изненадани от нейната трансформация. Рамила приписва новия ѝ външен вид на разпродажба и носи бонбони в чест на успеха на Гопика.

Прия продължава да чака с нетърпение завръщането на Гопика у дома, вярвайки, че планът ѝ работи. Сакшам среща Гопика в дамската тоалетна и е шокиран да научи за плана на Прия. Гопика го моли за помощ, за да се сдобие със сари, с което да замени това с отговорите. Сакшам й обещава да й помогне и излиза от тоалетната, но скоро разбира, че е твърде рано, за да бъдат отворени каквито и да било магазини.

Рамила предлага сладкиши на всички, но се притеснява, когато вижда Субхадра. Тя изразява облекчение, когато Субхадра просто поисква сладкиши. Митхила разпитва Рамила за странното ѝ поведение, а Рамила се преструва, че е загрижена за непредсказуемото поведение на Субхадра.

Опитите на Сакшам да намери сари са посрещнати с неразбиране и ругатни от две жени. Междувременно учителката раздава листове с изпита на учениците и забелязва отсъствието на Гопика.

Сакшам съобщава на Гопика, че не е успял да намери сари, което я кара да се притеснява. Субхадра, която е скицирала лицето на Рамила, се опитва да го покаже на Аши, за да го даде на Митхила. Аши обаче, страхувайки се от реакцията на Митхила, изхвърля скицата и напуска стаята.

–  

Сподели