Остани с мен: Безкрай – Епизод 47 (Ето какво ще видим)

Митхила отчаяно се опитва да се свърже с някого по телефона, но и Гопика, и Сакшам не отговарят. Гопика се приближава до колата и привлича вниманието на Прия от балкона. Прия наблюдава с любопитство развоя на ситуацията. В колата Митхила отчаяно удря по прозореца, за да привлече вниманието на Гопика. Гопика обаче крие сълзите си и избягва да погледне директно Митхила, преди накрая да заобиколи колата.

Наблюдавайки това от балкона, Прия стига до заключението, че основната грижа на Гопика наистина са парите, тъй като не изглежда да се интересува от благополучието на Митхила. Прия си мисли, че това може да доведе до регистрация на брака без стрес за нея. Точно когато Гопика се кани да се обади на Прия, ключът за колата пада от ръката на Прия. Притеснена, че няма да може да отвори колата без ключа, Прия бърза да слезе долу.

В същото време Гопика забелязва разлятото масло в колата и осъзнава опасността, която то представлява за Митхила. Тя взема хокеен стик и счупва прозореца на колата, за да влезе свеж въздух и да облекчи страданието на Митхила.

Изпитвайки облекчение, Гопика продължава да чупи всички прозорци на колата. Тя се изправя срещу Прия, като я обвинява в измама и манипулация. Тя също така разкрива, че й е казала, че има десет лакх, така че иска парите си. Прия си мисли, че дори и тя не е толкова алчна за пари, както Гопика.

–  

Сподели