Остани с мен: Безкрай – Епизод 46 (Ето какво ще видим)

Теджал пристига в кафенето заедно с колегата си и е изненадана от това, че всички са облечени в черно и червено. Теджал решава да съобщи на Радж, че не може да се срещне с него днес, а Хитен решава да съобщи на Киара, че ще се срещне с нея някой друг ден. Хитен се радва да получи обаждане от Киара, която му казва, че не може да се срещне с него точно сега. Когато Теджал тръгва да си ходи, тя случайно се сблъсква с Хитен.

Изненадани да се видят, Хитен и Теджал осъзнават, че са говорили с един с друг. Теджал се кара на Хитен. Рамила, която е наблюдавала, се обажда на Киара. Шокираното изражение на Теджал привлича вниманието на Рамила и я кара да се приближи до тях. Рамила обвинява Теджал, че флиртува с мъже, но Теджал се защитава, като обяснява, че го прави, за да печели пари. Теджал контрира, като обвинява Хитен, че ѝ изневерява, и казва, че ще поиска развод и издръжка. Рамила се хваща за гърдите и пада на земята, шокирайки Хитен и Теджал.

Междувременно в кухнята влиза Сакшам и забелязва притеснението на Гопика заради постоянните прегръдки на Прия.Той успокоява Гопика и закачливо я моли да отговори на неговото „Обичам те“. Когато Гопика се колебае, той шеговито я нарича „Сита“. Гопика предлага да изключи газта и когато Сакшам изключва газта, Гопика му признава любовта си, което кара Сакшам да се развълнува.

Сподели