Остани с мен: Безкрай – Епизод 45 (Ето какво ще видим)

Вижте какво ще се случи в епизод 45 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Сакшам казва на Гопика, че докато тя е до него, той се чувства сигурен и защитен. Отбелязва, че Гопика се бори с Прия заради връзката им и се възхищава на смелостта ѝ. Нежният им момент обаче е прекъснат, когато Прия внезапно се появява зад прозореца. Шокирана, тя става свидетел на това как Сакшам и Гопика се прегръщат.

Сакшам бързо се отдръпва от Гопика и започва да я обвинява, че се опитва да се сближи с него. Той я предупреждава да стои далеч от него и намеква, че тя се опитва да се възползва от него. Прия наблюдава действията между Сакшам и Гопика, объркана от ситуацията, която се развива пред очите ѝ.

Гопика, смаяна от внезапната промяна в поведението на Сакшам, поставя под въпрос действията му. Сакшам разкрива, че е женен за Прия, и прави знак към прозореца, с което показва, че тя ги наблюдава. Прия забелязва това, но Гопика не успява да схване подтекста, което води до допълнително объркване. Преди Гопика да успее да попита повече, Сакшам ѝ се скара и я прекъсва. След това се обръща с лице към Прия и се преструва, че изпитва облекчение от присъствието ѝ, обвинявайки Гопика, че се опитва да се възползва от него.

Гопика разбира, че Прия ги наблюдава, и решава да се забавлява. Тя иска пари от Сакшам, като намеква, че ще прекрати поведението си, ако той изпълни искането ѝ. След напрегната размяна на реплики Сакшам си тръгва. Гопика, която сега е изправена пред Прия, провокативно намеква, че ѝ харесва да е близо до съпруга си, и също си тръгва. Прия остава да размишлява дали Гопика я надхитрява.

Аши, страхувайки се от присъствието на Субхадра, скрива нож под възглавницата си, за да се защити. Чираг поставя под съмнение действията ѝ. Той разсейва притесненията ѝ, обяснявайки, че Субхадра е заспала заради лекарства. Чираг напуска стаята, което подтиква Аши да се обади на сервиз за мобилни телефони. Тя се договаря с майстора да достави телефона специално на нея. Чираг подслушва разговора на Аши и се интересува от тайната, която тя пази.

Междувременно Гопика приготвя супа за Субхадра и семейството се събира в хола за чай. Аши изразява разочарованието си от работата на сегашния си телефон и изказва желанието си да си върне телефона. Пристигането на духовника в къщата изненадва членовете на семейството. Гопика разпознава гласа на духовника и започва да се интересува защо е там. Излиза от кухнята и се отправя към всекидневната.

Аши се замисля дали да попита духовника за видеото със Сакшам и Гопика, което има на мобилния си телефон. Междувременно Минал планира да разпита духовника за присъствието на Субхадра в къщата. Гопика е шокирана да види духовника, осъзнавайки, че той е човекът, от когото е търсила помощ преди това. Митхила пита кой е поканил Пандит и Прия излиза напред, признавайки, че тя е тази, която го е повикала.

Гопика изпраща съобщение на Сакшам, като го предупреждава, че Прия замисля нещо, и го моли да дойде в хола. Митхила се пита каква е причината Прия да покани духовника, без да го обсъди със семейството. Прия обяснява, че се е сблъскала с многобройни трудности след брака си и се стреми да сложи край на страданията си. Сакшам пристига в хола и изглежда объркан.

Духовника моли Прия да покаже ръката си и предсказва, че след пет дни всичко ще се развие в нейна полза. Той добавя, че тя ще се превърне в „Лаксми“ (богинята на богатството) на къщата. Прия се преструва, че е възхитена от това предсказание и споделя радостта си със Сакшам, който се принуждава да се усмихне. Аши смята, че дори думите на духовника подкрепят плана ѝ да покаже видеото на Прия и да изнуди пари от нея.

По-късно Гопика е на път да си тръгне, но Прия я спира, разкривайки, че духовника е разкрил участието на Гопика в това да я накара да спи на камъка. Гопика моли Прия да не разкрива това пред никого, но също така дразни Прия, като изразява безразличието си към връзката на Прия със Сакшам и подчертава желанието си за пари. Прия отвръща, че най-накрая ще спи със съпруга си.

В стаята им Гопика се доверява на Сакшам за опасенията си, че Прия ще направи всичко възможно, за да се сближи с него. Сакшам я успокоява и я прегръща, като я призовава да запази спокойствие. Гопика обаче остава притеснена, тъй като вярва, че ако спре действията си, Прия ще осъзнае плана им. Същевременно Прия обмисля ситуацията в собствената си стая.

Чираг се преструва, че има стомашен проблем, за да отвлече вниманието на Аши и да се възползва от възможността да изгледа видеото в телефона ѝ. Той плаща на служителя от мобилния сервиз, за да вземе ремонтирания телефон на Аши, и се опитва да отвори видеото. За нещастие Аши се намесва, отнема телефона, кара се на Чираг и го кара да вземе лекарство. Подозрителен за лекарството, Чираг проследява Аши и я пита какво му е дала.

Хитен получава обаждане и разговаря с Теджал, която смята, че говори с Радж. Хитен смята, че говори с Киара. В стаята Хитен признава на Теджал, че усеща връзка с нея дори в сънищата си, и закачливо иска целувка. Теджал го предизвиква, твърдейки, че те са сродни души и Хитен трябва да се отнася с нея по друг начин. Осъзнавайки грешката си, Хитен се извинява. Незнайно защо Рамила подслушва разговора им и съзира възможност да изкупи решението си да доведе Теджал в дома им. Тя вярва, че ако открие самоличността на момичето, с което Хитен разговаря, ще може да уреди брака им.

Влизайки в стаята си, Сакшам се стряска от наличната украса, което го кара да се замисли дали да не си тръгне, преди Прия да се появи. Прия обаче го вижда и му пречи да си тръгне. Тя изразява желанието си да пренесат отношенията си на по-сериозно ниво. Сакшам обеснява, че има нужда от повече време. В отговор Прия намеква, че знае, че той е щастлив от ситуацията, и деликатно показва обичта си, като докосва устните му.

В стаята си Гопика се бори с тревогата, обмисляйки как да спре развитието на ситуацията. Тя се успокоява, че няма да се случи нищо нередно, и след това се доверява на Бога. Въпреки решимостта си, тя отива в стаята на Прия и Сакшам, като се опитва да я отвори. Сакшам се опитва да измисли извинение. Прия се намесва и директно пита дали Сакшам все още изпитва чувства към Гопика.

Сакшам отрича притесненията на Прея, като твърди, че нещата не са такива, каквито ги вижда тя. Гопика подозира Прия, че манипулира Сакшам, и изразява увереност, че той няма да се поддаде на нейните манипулации. Сакшам страстно заявява на Прия, че е готов да й даде живота си. Прия става интимна, изразявайки желанието си да получи правата си като негова съпруга. Гопика е притеснена и обмисля как да се намеси. Междувременно Субхадра се събужда и разкрива намерението си да разкрие истината, след като я запише.

Минал влиза в стаята на Субхадра, криейки бележката, която Субхадра е написала. Минал, твърдейки, че е изпратен от Гопика, дава лекарство на Субхадра, която пита за Гопика. Минал прочита скритата бележка и е шокиран от съдържанието ѝ, в което подробно са описани събитията от една конкретна нощ. Докато Аши спи, Чираг се опитва да вземе телефона ѝ и открива уличаващотп видео с Сакшам и Гопика. Той решава да информира Митхила за него.

Сакшам се кара на Прия за поведението ѝ, независимо че е декларирал ангажимента си към нея. Прия настоява да потърси съпружеските си права. Гопика чува това и е шокирана. Чираг планира да покаже на Митхила видеото, но решава да не го прави, осъзнавайки, че случката може да е тайна. Когато Митхила го пита защо е дошъл, Чираг я отвлича вниманието, като се преструва, че е гледал носталгично видео с предишните им случки с Гопика.

Митхила се доверява на Чираг за своето недоверие към избора на Прия от страна на Сакшам, както и за внезапните финансови искания на Гопика. Тя не вярва, че Гопика е способен на такова поведение. Чираг се преструва, че споделя нейната изненада и загриженост, преди да си тръгне, мълчаливо надявайки се на промяна и нормализиране на ситуацията. Митхила усеща, че Чираг крие нещо, и решава да разкрие истината. Хитен разговаря с Киара, като открива общите им хранителни предпочитания и предизвиква подозренията на Рамила. Рамила се възползва от възможността да проучи с кой говори Хитен.

Рамила се кара на Хитен да смени газовата бутилка и използва случая, за да извлече информация за момичето, с което говори. Тя се обажда на номера, който е взела от телефона му и разпитва за доходите ѝ и семейния ѝ произход, въодушевена от факта, че научава положителни подробности. Притеснена от приближаването на Хитен, тя внезапно прекратява разговора. Хитен разпитва за действията ѝ, а Рамила се отклонява, като се преструва, че чисти леглото му, докато критикува Теджал.

Аши се събужда от приятен сън за придобиване на пари, само за да открие, че видеото на Сакшам и Гопика е изчезнало от телефона ѝ. Тя е разстроена и се оплаква от изгубената възможност. Гопика влиза в стаята, която споделят Сакшам и Прия, озадачена от поканата на Прия. Тя е смаяна, когато открива, че Сакшам спи до Прия. Прия се приближава до Гопика, като я предупреждава да не реагира шумно.

Гопика се успокоява с дълбоко вдишване, наблюдавайки как Сакшам несъзнателно се обръща към Прия с обич. Гопика, която отказва да се засегне, пляска силно, за да прекъсне общуването им. Това действие събужда Сакшам, който изглежда озадачен. Гопика отправя поздравителни пожелания към Сакшам и Прия, преди да се обърне директно към Прия. Тя заявява, че единствената цел на присъствието ѝ е да получи парите си, а не да стане свидетел на техните отношения. Гопика набляга на финансовото си искане и призовава Прия да не си губи времето, като заявява намерението си да си тръгне, след като искането ѝ бъде изпълнено. Връщайки се в стаята си, Гопика се срива емоционално.

Сакшам влиза в стаята и пита защо Гопика плаче. Той я прегръща и я окуражава да се успокои. Гопика, все още емоционална, обвинява Сакшам, че я е предал, и поставя под съмнение необходимостта действията им да стигат до такива крайности. Сакшам моли Гопика да го изслуша, за да може той да обясни ситуацията точно. Гопика поглежда Сакшам.

Сакшам разкрива, че се е преструвал на интимен с Прия, за да запази измамата им и да скрие истинските им намерения. Гопика остава скептична заради видяното. Сакшам обяснява, че е споделил празнично питие с Прия, карайки я да се напие.

Сакшaм уверява Гопика в любовта и предаността си и тя го прегръща. Гопика със сълзи на очи изразява съмненията си. Той я уверява, че намеренията му са напълно нормални предвид обстоятелствата. Двамата обсъждат следващите стъпки в плана си.

Междувременно Минал показва на Кешав скица, дело на Субхадра, на която е изобразен мъж, насочил пистолет към друг. Загрижени за потенциалното разкриване на миналите им действия, те решават да унищожат скицата. Митхила се намесва и изисква обяснение, което кара Кешав и Минал да разкрият истината. Шокирана от признанието им, Митхила поставя под въпрос действията им и тайната, която са запазили от нея.

На следващия ден Прия се хвали, че е приета от Сакшам за негова съпруга. Тя изразява съжаление, че не си спомня нощта им заради алкохола, но се успокоява, че Сакшам си спомня всичко. Прия среща Гопика в коридора и ѝ се подиграва. Гопика обсъжда регистрацията на брака, предполагайки, че Прия е постигнала целите си и не е необходимо да продължава. Тази идея резонира с Прия, докато тя размишлява върху думите на Гопика.

Пристига Сакшам и Гопика му дава знак. Той допълва мнението на Гопика, като подчертава невъзможността си да стои далеч от Прия след нощта им заедно и се интересува от мислите ѝ.

Прия изразява желанието си да стане законно и емоционално съпруга на Сакшам чрез регистриране на брак. Сакшам обаче отказва, като обяснява предишния си брачен опит с Гопика като причина за нежеланието си. Прия упорства, като го убеждава да я направи своя законна съпруга. В крайна сметка Сакшам изглежда отстъпва и двамата си тръгват. Докато си тръгват, Прия намига на Гопика, а Сакшам деликатно показва съгласието си с вдигнат палец, преди да си тръгне.

Рамила посещава Хитен в стаята му, докато той разговаря с Киара. Тя разкрива, че е наясно с комуникацията му с Киара и одобрява връзката им. Рамила намеква, че Теджал може в крайна сметка да напусне живота му. Разколебан, Хитен споменава, че трябва да се срещнат лично с Киара. Рамила се съгласява и настоява Хитен да си уреди среща с нея.

Във всекидневната на семейство Моди се събират членовете на семейството. Минал се доверява на Кешав за притесненията си относно поведението на Митхила, опасявайки се, че тя може неволно да разкрие истината за техните действия. Кешав успокоява Минал, че всичко ще бъде наред.

Междувременно Сакшам разпитва Прия за това накъде са тръгнали. Прия развълнувано му съобщава, че отиват да пазаруват, за да изглеждат по най-добрия начин за регистрацията на брака. Сакшам я моли да пазарува вместо него и ѝ обяснява, че трябва да говори с адвоката за правния процес. Прия се съгласява радостно и тръгва да пазарува.

Гопика прекъсва разговора и шеговито моли Прия да купи нещо и за нея. Митхила се ядосва и задава въпроси за драстичната промяна в поведението на Гопика, като изразява разочарованието си от това, че Гопика мисли само за пари. Митхила изразява разочарованието си и обвинява Гопика, че не оценява обичта на семейството. Гопика, осъзнавайки, че са на финала на плана си, продължава действията си, като се подиграва на Митхила и омаловажава грижите на семейството, заклеймявайки ги като предатели. Минал порицава Гопика за неблагодарността ѝ, но Гопика настоява, че действията на Митхила са продиктувани от личен интерес, а не от истинска загриженост за нея.

Думите на Гопика тласкат Митхила към предела на силите ѝ и я подтикват да вдигне ръка в знак на гняв, но Сакшам се намесва и я спира, шокирайки всички присъстващи. Кешав порицава Сакшам за постъпката му.

Митхила насочва вниманието си към Сакшам, изисквайки от него да я погледне в очите и да ѝ каже истината. Тя го пита дали наистина иска да замени Гопика с Прия в живота си. Сакшам избягва да я погледне в очите. Митхила заявява, че Гопика може да получи желаните пари, като вземе имота и си тръгне. Вътрешно Чираг размишлява, че истината трябва да бъде разкрита. Аши не е съгласна.

Митхила взема ръцете на Сакшам и Гопика и ги моли да се закълнат в Бог, че действията им съответстват на истинските им желания. И Сакшам, и Гопика си разменят притеснени погледи, несигурни как да отговорят на тази директна и искрена молба.

–  

.fb-background-color {
background: !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Материалът Остани с мен: Безкрай – Епизод 45 (Ето какво ще видим) е публикуван за пръв път на WebFen.

Сподели