Остани с мен: Безкрай – Епизод 37 (Ето какво ще видим)

Гопика и Чираг работят заедно, за да разбият стената за да стигнат до Сакшам. Гопика е шокирана, когато открива, че Сакшам е в безсъзнание. Тя го вкарва в къщата и го моли да отвори очи. Кешав предлага да отведат Сакшам в болница, което плаши Гопика. Митхила я утешава, като я уверява, че Сакшам ще се възстанови. Гопика проверява пулса му и разбира, че той не диша.

Бързо тя прилага спешно изкуствено дишане, което съживява Сакшам. Митхила моли Чираг да донесе вода. Със сълзи на очи Гопика прегръща Сакшам, който също се разчувства. Митхила подава на Гопика чаша вода за Сакшам и го насърчава да пие. В един емоционален момент Сакшам разкрива, че е възнамерявал да ѝ признае чувствата си преди полунощ. Гопика отбелязва, че все още не е полунощ. Сакшам признава, че се е влюбил в нея, и обещава да бъде до нея завинаги.

Гопика се усмихва, отвръщайки на чувствата му. Тя му признава любовта си и изразява желанието си да бъдат заедно завинаги. Двамата се прегръщат, а Митхила и семейството са щастливи да станат свидетели на единението им. Чираг предполага, че е полунощ и е време да разрежат тортата. Митхила се съгласява. В този момент пристига Прия и наблюдава празненството.

Сподели