Остани с мен: Безкрай – Епизод 33 (Ето какво ще видим)

Вижте какво ще се случи в епизод 33 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Прия не смята, че семейството ще повярва на Гопика. Гопика обаче не се съгласява и разкрива, че е записала признание, което подкрепя нейната версия за истината. След това разкритие тя излиза от стаята. Прия, която смята, че трябва да попречи на Гопика да сподели истината с всички, се опитва да отнеме мобилния телефон със записа от Гопика. Започва боричкане.

Междувременно Сакшам търси Гопика из цялата къща. Митхила е убедена, че Гопика все още е в къщата, тъй като тя не би си тръгнала, без да уведоми никого. Двамата решават да се обадят на телефона на Гопика, за да я открият. Сакшам осъзнава, че е оставил телефона си в стаята си, но Митхила го спира, показвайки, че държи телефона си и му предлага да се обади на Гопика. Те чуват звъненето на телефона в близост до мястото, където са застанали.

Борбата между Прия и Гопика за мобилния телефон, става все по-интензивна. Митхила коментира как първоначално са могли да чуят звука от звъненето, но сега не могат, тъй като телефонът е паднал някъде наблизо. Сакшам открива телефона на земята и потвърждава, че той е на Гопика. Следвайки шума, те поглеждат към горния етаж и откриват там и Прия, и Гопика. Митхила ги пита защо са там и защо телефонът е паднал.

Втурвайки се надолу, Прия и Гопика се сблъскват със Сакшам и Митхила. Прия си измисля история, като твърди, че случайно е изпуснала телефона, докато се е опитвала да си направи селфи за социалните мрежи. Тя се извинява на Гопика и пита Сакшам дали ѝ вярва. Сакшам я уверява, че това не е голяма работа, и предлага да купи на Гопика нов телефон. Гопика предлага настоящият телефон да бъде поправен, за да се извлекат доказателства от него. Митхила настоява Гопика да каже истината.

Гопика се колебае, осъзнавайки, че Сакшам има значително доверие на Прия. Тя решава да не разкрива истината за Прия без конкретни доказателства. Прия подсилва своята версия на събитията и се ангажира да купи на Гопика нов телефон. След това Сакшам отвежда Гопика настрана, привидно за да ѝ покаже нещо важно. Прия, доволна от изхода на събитията, си тръгва с телефона. Митхила остава замислена.

Сакшам изненадва Гопика, като я води в тяхната стая. Той ѝ разкрива, че е преобразил стаята в любимия ѝ цвят – синьо. Гопика е възхитена и изразява радостта си от преобразяването на стаята. Сакшам споделя, че е променил всичко в синьо, защото знае, че това е любимият ѝ цвят. Той дори рецитира стихотворение, което кара Гопика шеговито да коментира новопридобитите му поетични умения. Сакшам признава, че се опитва да стане поет, и двамата споделят романтичен момент.

След това казва на Гопика, че ще ѝ поръча мобилен телефон и комплект за гримиране в син цвят, защото това е любимият ѝ цвят. Тогава Сакшам си спомня, че Прия е тази, която ще поръча мобилния телефон за Гопика, затова казва на Гопика, че ще съобщи на Прия, че трябва да поръча мобилен телефон в син цвят. Гопика казва на Сакшам да поръча мобилен телефон за нея. Сакшам пита Гопика дали е сърдита на Прия. Гопика казва, че не е. Тя просто иска той да ѝ купи тези неща, така че Сакшам решава да поръча мобилния телефон.

Гопика пита Сакшам защо се доверява толкова много на Прия. Сакшам казва, че я познава от години. Гопика казва, че не може да се доверява толкова много на човек само защото го познава от години. След това тя пита Сакшам какво ще направи, ако Прия наруши доверието му. Сакшам казва, че няма да го направи, защото тя е Радхика. След това си спомня обещанието на Прия и казва на Гопика, че след като Радхика е напуснала страната му, Прия е била до него. Гопика смята, че трябва да събере доказателства срещу Прия, за да разкрие истината пред Сакшам и всички в семейството.

На следващия ден Гопика слага пари, както и няколко скъпи вещи в хола и казва, че ще хване в капан чичото на Прия и след това ще разобличи и нея пред семейството. Чичото идва и се радва, като вижда скъпите вещи в хола и решава да ги открадне. Гопика решава да го запише на мобилния си телефон, но Митхила идва и моли Гопика да не крие нищо от нея, защото тя ѝ казва, че е като майка ѝ.

Гопика я уверява, че няма да го направи. Митхила си тръгва от мястото. Гопика се обръща и се шокира, като вижда, че чичото не е там. Чичото идва и дава парите и вещите на Гопика, като казва, че някой може да ги открадне. Гопика е очудена и объркана.

Чичото пита Прия откъде знае за плана на Гопика. Прия казва, че преди да нападнат врага, трябва да защитят слабостите му, а нейната слабост е той. Тя също така казва, че Гопика се е опитала да хване акула с помощта на малка рибка. Чичото се изправя на леглото и казва, че той е лъв, а не някаква малка рибка. Прия го моли да слезе, преди някой да го е видял, но той отказва.

Гопика си казва, че не е възможно човек, който е в инвалидна количка, да вземе всички неща и да ѝ ги върне толкова бързо. Прия вижда сянка на Гопика, затова кара чичо си да слезе и го предопреждва да прави каквото му казва. Гопика записва видео,ма което чичото може да се движи.

По-късно членовете на семейството се объркват, като виждат лекар в дома си. Сакшам пита кой го е повикал. Гопика идва там с чичото и казва, че тя го е извикала. Прия е шокирана. Гопика казва, че те не са признали болката, която чичото преживява, което не е честно. След това тя донася пръчка и казва на лекаря, че чичото не може да усеща нищо в краката си, и започва да го бие, докато гледа Прия.

Прия спира Гопика. Лекарят преглежда чичото и казва, че всичко е наред. Семейството питат Прия какво се е случило с чичо ѝ. Прия лъже, че след внезапната смърт на родителите ѝ вследствие на шок чичо ѝ е бил парализиран. Лекарят моли членовете на семейството да заведат чичото в клиниката му и той ще го лекува, след което си тръгва от къщата. Всички отиват в стаите си. Прия отива при Гопика и ѝ казва, че плановете ѝ са се провалили. Тя ще ѝ даде урок за грешката, която е направила днес, като прекара целия ден със Сакшам в офиса. Гопика ядосано поглежда Прия.

Гопика мисли, че времето в крайна сметка ще разкрие всичко. Когато Прия си тръгва, Гопика се приближава до Чираг и го моли за необичайна услуга. Тя моли Чираг да я научи на обидни думи на английски, като го изненадва с необичайната молба. Чираг е изненадан и отказва, чудейки се защо Гопика отправя такова запитване. Гопика разяснява намерението си: тя иска да разбере обидния език, за да е подготвена, ако някой го използва срещу нея.

Прия влиза в стаята на Сакшам с ментов чай, който му напомня за студентските години. Гопика обаче също пристига с чай за Сакшам. Прия предлага на Гопика да върне чая, заявявайки, че тя вече му е донесла. В карайна сметка Сакшам иска чая на Гопика.

След това Гопика пита дали може да работи в офиса със Сакшам. Прия пита как Гопика смята да се справя с домакинските си задължения и с работата в офиса. Сакшам получава обаждане и излиза от стаята. Прия се възползва от тази възможност, за да се подиграе на Гопика за липсата ѝ на образование. В отговор Гопика използва нецензурна дума на английски, което кара Прия да се изненада. Гопика продължава да обяснява значението на думата. Сакшам се връща и ги пита за какво говорят. Гопика измисля история за обсъждане на семейни въпроси, когато роднина идва на гости. Тя също така пита Сакшам какво мисли за това тя да работи с него, а той й предлага да го обмисли, когато намери подходяща позиция. Гопика приема отговора му и излиза от стаята.

По-късно Гопика забелязва как Прия докосва рамото на Сакшам. Гопика размишлява върху това, че Прия преминава границите, за които я е предупредила. В отговор Гопика се оттегля в храма на къщата и започва молитвена церемония. Прия пристига в храма и се подиграва на действията на Гопика, което води до объркване сред събралите се там членове на семейството. Минал пита за ситуацията, а Гопика обяснява, че провежда молитвата за благополучието на семейството. След това Гопика изненадва всички, като държи свещен пламък и се приближава с него до Прия. Прия се отдръпва, предупреждавайки Гопика, че може да я нарани. Въпреки думите на Прия, Гопика продължава да упорства, което предизвиква напрегната ситуация.

Гопика се приближава до чичото на Прея, държейки пламъка, и въпреки молбите на Митхила и Сакшам, тя не спира. Чичото се уплашва, става от инвалидната си количка и се скрива зад една колона. Това шокира всички. Гопика решава да окачестви ситуацията като чудо. Тя поставя под съмнение вярата на Прия в чудеса. Семейството хвали Гопика за привидното чудо, което предизвиква раздразнение у Прия. Гопика пита за липсата на радост у Прия от ситуацията. Чичото се присъединява към празненството и танцува. Гопика с чувство за хумор предлага на Прея и чичо ѝ да си тръгнат, тъй като той вече е „излекувана“.

Докато членовете на семейството обсъждат възможността. Прия планира. Гопика обаче се противопоставя на Прия, напомняйки ѝ, че тя е само гост и трябва да е готова да си тръгне, когато настъпи моментът.

В къщата на Рамила влизат главорези заради заем. На Рамила е поставен ултиматум да плати значителна сума или да предостави косата и ноктите на Теджал като обезпечение. Прия се кара на чичо си за това, че е станал от инвалидната количка. Той се извинява и моли Прия да не го наранява. Прия заявява, че не той ще пострада, а Гопика.

Аши влиза в стаята и се изправя срещу Прия за това, че е изложила на опасност живота ѝ, като се е опитала да накара вентилатора на тавана да падне върху главата ѝ, без да я информира за плановете. Аши заявява намерението си да я изгони от къщата заради тези действия. Прия отвръща на удара, заявявайки, че ще разкрие скритата истина за Аши. Аши е шокирана и моли Прия да не я разкрива.

Междувременно Сакшам съобщава на Митхила, че трябва да присъства на друга среща и не може да се свърже с шофьора. Митхила разкрива, че шофьорът е в отпуск. Чираг поема инициативата да уреди шофьор и придружава Сакшам до колата. За изненада на Сакшам той открива, че Гопика го чака там. Гопика уверено заявява, че ще го закара до офиса, като оставя Сакшам изненадан.

Сакшам пита дали Гопика знае как да кара кола. Гопика отговаря, че Чираг я е учил през последните два часа. Въпреки че Сакшам изразява съмнения относно шофирането на Гопика, Чираг и Митхила го успокояват. Гопика също така обещава на Сакшам, че ще осигури безопасно пътуване. Въпреки това, когато Гопика се опитва да обърне колата на заден ход, тя стряска Сакшам, Митхила и Чираг. Тя се извинява и излиза от колата. Сакшам се намесва, като заявява, че Гопика не е просто шофьор, а негова съпруга. Той започва да я учи как да управлява колата и те започват пътуването си.

Докато шофират, Сакшам се учудва колко бързо Гопика се е научила да кара и я пита защо не е разкрила плановете си по-рано. Гопика обяснява, че е искала да го види изненадан. Сакшам ѝ дава съвети за шофиране и хвали бързия ѝ напредък. Те попадат в задръстване. Ставайки свидетел на пътния полицай, Гопика се притеснява, но Сакшам я насърчава да запази спокойствие. Въпреки това, когато я питат за шофьорската ѝ книжка, Гопика не може да я намери. За да избегнат неприятности, Сакшам предлага да поспорят с полицая и тяхната караница убеждава полицая да ги пусне. Двамата се смеят с облекчение и продължават пътуването си.

В офиса Прия с радост очаква Сакшам да прекара времето си с нея. Гопика и Сакшам пристигат в офиса. Сакшам съветва Гопика да се върне безопасно у дома. Развълнувана, че вижда Сакшам, Прия се втурва да го посрещне. Междувременно в дома си Рамила обмисля какво да прави.

Прия се подиграва на Гопика, след като я вижда със Сакшам. Сакшам разкрива, че Гопика ще се присъедини към тях в офиса. Той се обръща към един свой служител и представя Гопика като своя съпруга, но уточнява, че тя ще бъде третирана като всеки друг служител. Скромността на Гопика подтиква служителя на Сакшам да ѝ уреди кабина, въпреки че тя предпочита да седи там, след като научи задълженията си. Сакшам оценява отдадеността на Гопика да учи. Той я пита за желания отдел и тя избира отдела за диаманти. Сакшам започва официалния процес по назначаването, като хвали желанието на Гопика да учи и да се адаптира.

Сакшам се интересува от следващата стъпка на Гопика. Тя проявява интерес към обиколка на целия офис с Прия като неин водач. Прия се съгласява и те тръгват. По време на обиколката Прия продължава да се подиграва на Гопика, намеквайки, че решението на Сакшам да я наеме е голяма грешка.

В отговор Гопика успокоява Прия, споменавайки, че престоят ѝ в тяхната къща ще бъде временен. Гопика ѝ показва брачен сайт, където Прия може да намери подходящ партньор и да избегне преследването на чужд съпруг. Сакшам ги прекъсва, заявявайки, че двамата с Прия отиват на среща. Той отказва да вземе Гопика, заявявайки, че тя все още трябва да се учи.

По-късно Прия и чичо ѝ качват вещите си в колата. Минал кани Прия да я навестява често, но Митхила иска предварително уведомление за посещенията ѝ. Прия прегръща Аши, твърдейки, че няма да напусне къщата, което оставя Аши в недоумение.

Тя се приближава до Сакшам. Гопика се намесва, заявявайки, че Прия ще го вижда всеки ден в офиса. След това Прия прегръща Гопика, като шеговито отбелязва, че ще я удуши, оставяйки Гопика в недоумение. Прия и чичо ѝ се отправят към колата и Прия отброява с „3, 2, 1“. Изведнъж медиите и членове на женски организации нахлуват в резиденцията на Моди, хвърляйки домати по къщата.

Сред членовете на семейството се разпространява изумление. Медиите представят видеозапис, на който се вижда как Сакшам отвежда Прия до легло, и задават въпроса дали това е поведение, подходящо за човек от уважаван произход, особено за женен мъж. Гопика се ядосва и силно се притеснява за репутацията на Сакшам.

–  

.fb-background-color {
background: !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Материалът Остани с мен: Безкрай – Епизод 33 (Ето какво ще видим) е публикуван за пръв път на WebFen.

Сподели