Остани с мен: Безкрай – Епизод 21 (Ето какво ще видим)

Вижте какво ще се случи в епизод 21 на индийския сериал „Остани с мен: Безкрай”.

Сакшам подарява на Радхика подарък за Дивали. Аши се опитва да види с кого е Гопика, но не може да види лицето на Сакшам. Гопика и Сакшам си тръгват и тя му казва, че ще го помоли за помощ, когато настъпи подходящият момент.

Рамила казва на Хитен, че ще накара Теджал да свърши домакинската работа, тъй като Гопика не е там. Тя отива в стаята на Теджал и ѝ дава метла, като ѝ казва да почисти стаята. Теджал се подиграва на Рамила и Хитен, като казва, че е от семейство Моди и че е трябвало да наемат чистачка, ако са искали тя да върши домакинска работа. Рамила казва на Теджал, че не е донесла нищо от дома си и че родителите ѝ не са им направили подарък, затова трябва да е благодарна за това, което има. След това взема чинията на Теджал, като казва, че няма да ѝ даде да яде, ако не работи. Теджал заплашва Рамила.

Баба казва на Гопика да влезе в къщата през задния вход, докато всички се готвят за пуджа. Гопика влиза в къщата, но Митхила влиза в хола по същото време. Гопика се скрива до дивана. Митхила чува звук и вижда следи от стъпки, водещи към стаята на Баа. Баба се чуди какво се случва.

Митхила чука на вратата на Баба. Тя отваря вратата и я пуска да влезе. Митхила вижда Гопика в стаята и я пита какво прави там. Баба казва, че Гопика е дошла да ѝ даде лекарство. Митхила казва на Баба, че е намерила шал до дивана и че има следи от стъпки, които водят от коридора до стаята ѝ. Тя я пита кой е дошъл в къщата. Гопика започва да се притеснява, но Баба казва, че шалът е неин. Купила го е от Теджал и го е облякла днес, защото е мислила за съпруга си. Видяла е Митхила и се е засрамила, затова е отишла в стаята си, за да се преоблече. Митхила се чувства неудобно. След това тя моли Баба и Гопика да се приготвят за пуджата и си тръгва.

Хитен дава списъка с приятелите на Теджал на Рамила и я пита какво ще прави. Рамила казва, че ще даде урок на Теджал.

Гопика казва на Баба, че се чувства виновна за това, че е излъгала Митхила за срещата си със Сакшам. Баба ѝ казва, че това е било за добро. Аши влиза и казва на Митхила, че е видяла Гопика на среща с чужд мъж. Митхила е шокирана, но Гопика отрича. Аши настоява, че е видяла Гопика с друг мъж. Митхила взема телефона на Минал и се обажда в психиатричната клиника. Тя казва на рецепционистката, че иска да резервира място за Аши, защото тя явно има халюцинации. Аши е шокирана. Минал пита Митхила какво прави, а Митхила ѝ отговаря, че просто се грижи за психичното здраве на Аши. Минал излиза от стаята.

Теджал чува звънеца на вратата и моли някой да отвори. Рамила отива и отваря вратата, а Теджал е шокирана да види приятелите си там. Тя ядосано поглежда към Рамила, която им казва, че ще им донесе нещо за пиене. Хитен пита Рамила какво прави, а тя му казва, че Теджал няма да има друг избор, освен да върши домакинската работа. Приятелката на Теджал я пита защо се е омъжила за бедно семейство, а Теджал лъже, като казва, че те са богати, но са старомодни.

Рамила моли Теджал да дойде с нея и Теджал се съгласява, оправдавайки се пред приятелките си. Рамила заплашва Теджал, като казва, че ще каже на приятелите ѝ, че са бедни, ако не почисти стаята. Теджал се съгласява да почисти стаята и Рамила си тръгва щастлива. Теджал е ядосана.

Митхила предупреждава Аши да не я подстрекава срещу други хора с фалшивите си истории. Аши моли Митхила да ѝ повярва, но Митхила отказва да я изслуша. Тя казва на Аши, че ако повтори тази изцепка, ще я изпрати в психиатрична клиника. Аши е изплашена и отива в стаята си, за да се приготви за пуджа.

Гопика си мисли за думите на Сакшам, докато върви напред. Сакшам влиза в къщата и двамата се блъскат. Сакшам пита Гопика какъв е проблемът ѝ. Гопика му казва, че ще бъде с него, където и да е той. Сакшам ѝ казва да спре да използва евтини реплики и я моли да стои далеч от него. Сарито на Гопика се закача за часовника на Сакшам и тя се опитва да го разплете, но не успява. Тя следва Сакшам, за да се опита да се освободи.

Сакшам разказва на членовете на семейството си за поръчката, която е получил от японския клиент. Всички са щастливи. Гопика най-накрая успява да разплете сарито си от часовника на Сакшам. Митхила пита Гопика защо е следвала Сакшам. Сакшам се ядосва, когато вижда, че Гопика стои зад него, и ѝ казва да стои далеч от него. Гопика се натъжава и прави крачка назад. Той отказва да изпълнява пуджата с нея.

Теджал казва на Рамила, че е почистила всички стаи. Рамила казва, че Теджал трябва да се погрижи и за приятелите си, защото иначе ще бъдат унижени, че не се отнасят добре с гостите. Тя казва, че ако Теджал не я слуша, знае какво да направи, за да я накара да слуша. След това Рамила отива в стаята си и е шокирана да види състоянието на стаята. Тя изкрещява името на Теджал и вижда, че тя седи и не прави нищо. Теджал казва на Рамила, че тя не е марионетка, която да слуша заповедите ѝ, и че е почистила всички стаи в къщата по същия начин като нейната. Тя моли Рамила да не се забърква с нея и след това си тръгва. Рамила е ядосана.

Гопика казва на Баба, че не иска всички да се разстройват, защото пуджата няма да се състои. Тя казва, че като снаха иска да види щастливите лица на всички, преди да напусне къщата. Тя казва на Баба, че няма да участва в пуджата, и моли Баба да убеди Сакшам. Баба казва, че не смята, че Сакшам ще се върне скоро. Гопика казва на Баба, че според нея има един човек, когото Сакшам ще послуша. Баба казва, че не мисли така. Гопика казва, че иска да види щастието на членовете на семейството, преди да напусне къщата, затова иска само да знае къде е отишъл Сакшам. Баба казва на Гопика, че винаги когато Сакшам е разстроен, той си има място, където отива, за да се успокои. Гопика се усмихва.

Сакшам седи на една пейка в тъмното и Гопика се приближава до него, маскирана като Радхика. Сакшам усеща присъствието ѝ и пита дали тя е там. Гопика скрива лицето си. Сакшам казва на Радхика, че е късметлия да я срещне два пъти в един ден и че не знае как да впечатли артист като нея. Радхика пита Сакшам какво не е наред и защо се крие от всички. Сакшам я пита откъде знае, а Радхика му казва, че хората седят на тъмно, за да скрият болката си. Сакшам ѝ казва, че би искал всички да са като нея.

Радхика моли Сакшам да поговори със семейството си и ако той чувства, че е заобиколен от мрак, то церемониалната лампа ще озари живота му. Тя му казва, че той трябва да участва в пуджата. Сакшам казва на Радхика, че сигурно има семейство, затова му говори така. Той казва, че не всеки има семейство като нейното. Гопика си припомня щастливите моменти със семейство Моди, а след това казва на Сакшам, че някои хора може и да имат семейство, но не наистина.

Радхика моли Сакшам да помисли за хората, които нямат семейство, и колко е важно за тях да бъдат част от пуджата, която се провежда в дома им. Сакшам отново отказва да участва в пуджата. Радхика казва на Сакшам, че той е обещал да изпълни всичко, което тя поиска от него, и че сега тя иска той да участва в пуджата, която ще се проведе в неговата къща. Сакшам се разстройва и разочарова и поглежда надолу. Гопика в ролята на Радхика се изправя и си тръгва. Сакшам гледа напред.

Митхила е стресирана, защото Сакшам все още не е пристигнал за пуджата. Аши казва, че Чираг може да направи пуджата вместо него, но Митхила казва, че пуджата трябва да се извърши от най-големия син. Аши се ядосва, че Чираг не желае да се изправи и да поеме повече отговорност. Минал пристига и казва на всички, че пуджата ще започне след пет минути. Митхила пита какво отнема толкова време на всички, но Минал само ѝ казва да дойде на пуджата. Гопика се чуди дали Сакшам ще се появи.

Сакшам най-накрая пристига и казва на Митхила, че ще направи аарти. Той казва, че иска да постави дизайна, който е донесъл толкова много щастие на семейството, под краката на Бог. Свещеникът казва на Сакшам, че пуджата трябва да се извърши от двойка, затова Сакшам се ядосва. Вятърът започва да духа силно и лампата започва да гасне. Сакшам моли прислугата да затвори прозореца, а сам се опитва да предпази лампата. Гопика притичва и помага на Сакшам да запази лампата запалена. Сакшам се ядосва на Гопика за това, че се намесва, а Минал и Митхила се усмихват на Гопика. Гопика се притеснява от реакцията на Сакшам и се обръща да си тръгне.

Сакшам прави Лаксми аарти за семейството си и Гопика се присъединява към него. Аши се дразни от това. След Пуджа Гопика казва на Баба, че трябва да си тръгне, тъй като решението на Сакшам не се е променило. Аши си мисли, че всичко отива при Сакшам, а не при Чираг. Гопика казва, че Сакшам слуша само Радхика, тя е лъжа. Тя казва, че не иска да си тръгне с бремето на лъжата на главата си и решава да каже истината на всички. Аши изгаря листа с дизайна и се усмихва.

Гопика идва и вижда, че Митхила и Чираг търсят дизайна. Митхила крещи на Аши и я моли да търси. Гопика пита дали може да помогне, но никой не я слуша. Сакшам се обажда на баща си и пита за дизайна. Гопика си мисли, че сега има само един начин. Сакшам си мисли, че сделката може да не случи. Гопика идва при него и му дава дизайна. Той се радва, като го вижда, и ѝ благодари. Аши е шокирана. Той я пита как се е сдобила с него. Гопика казва, че тя го е направила.

Гопика казва, че е Радхика и че е създала нещо специалн. Чираг я хвали, Сакшам се ядосва и я обвинява, че е крадла. Въпреки опитите на Гопика да обясни, Сакшам не я слуша и продължава да я ругае. Митхила, която изглежда вярва на Гопика, иска да я изслуша и я моли да я погледне в очите и да каже истината. Гопика твърди, че тя е Радхика и е създала нещо за всички тях. Това обаче само още повече вбесява Сакшам и той продължава да я нарича лъжкиня.

Сакшам не позволява на Гопика да обясни и изисква тя да създаде дизайн пред него, за да докаже твърдението си. Гопика се съгласява да го направи и Сакшам ѝ дава срок, като я моли да рисува, докато звукът от фойерверките я кара да се чувства неконфортно. Междувременно Аши се чуди дали Гопика казва истината и решава да се обади на майка си, за да разбере. Майка ѝ я уверява, че Гопика никога не лъже и потвърждава, че тя наистина е Радхика, тъй като никога преди не се е появявала пред очите на Сакшам. Майката на Аши я съветва да спре Гопика.

Гопика се опитва да се концентрира, докато се опитва да нарисува дизайна под шума на фойерверките. Тя разкрива, че погледът към Кришна ѝ дава кураж, но Аши затваря завесите и закрива образа на Кришна.

.fb-background-color {
background: !important;
}
.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe {
width: 100% !important;
}

Материалът Остани с мен: Безкрай – Епизод 21 (Ето какво ще видим) е публикуван за пръв път на WebFen.

Сподели