“Опасно изкушение”: Халиджан не знае колко бащи има, какво ще отговори Йълдъз?

Доан смята, че Йълдъз просто е запрограммирала себе си да не му вярва. Йълдъз каза на Доан, че това е само благодарение на него. Доан отговори, че е много уморен от всички тези обвинения. След тези думи, той се обръща и си тръгва.

Йълдъз беше много възмутена от това. Тя попита Доан къде отива? Сам е виновен за всичко и се опитва да се измъкне, така ли? След това тя каза на Доан, че може да си тръгне. В крайна сметка ще дойде Ата.

Това впечатли Доан и той се опита да научи възможно най-много за този човек. Скоро на Доан му казаха, че Ата Гюндуз е разведен и притежава собствен нощен клуб.

Халитджан попита Йълдъз колко бащи има всъщност. Йълдъз беше много изненадана и не разбираше откъде се появи този въпрос. Момчето отговори, че са му казали в училище, че има много бащи. Йълдъз не можеше да отговори и само силно прегърна сина си.

Когато Йълдъз е в училище, неочаквано пристигна Доан и заяви, че е вторият баща на Халитджан. След това той попита директора дали наистина приятелите на Халитджан се подиграват с него? И синът му ходи със сълзи на училище? След това той каза на Йълдъз, че винаги ще бъде до тях. Просто трябва да вземе решение.

Йълдъз отговори на Доан, че вече е взела решение…

Ето някои допълнителни обяснения към текста:

Доан и Йълдъз се карат, защото Йълдъз не му вярва.

Доан е раздразнен от обвиненията на Йълдъз.

Йълдъз е изненадана от реакцията на Доан.

Синът на Йълдъз е тормозен в училище.

Доан се намесва в ситуацията.

Йълдъз все още не е готова да прости на Доан.

– 

Сподели