Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 9 (Ето какво ще видим)

НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.9 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 7 август 2023 по bTV.

Дуан предупреждава Йълдъз да не се заяжда с Хилял и отрича да я ревнува.

Ендер отива при брата на Ендер и го убеждава да я наеме на работа. Хандан разбирайки за това, започва и тя да работи за брат си.

Йълдъз и Ендер се опитват да намерят пари, за да платят гаранцията на Емир и Джанер. Двете правят това, което умеят най-добре, сключват сделка с омъжена приятелка, като ѝ обещават да разкарат любовницата на съпруга ѝ срещу пари.

Алтай иска да се ожени за Кумру и представя на Кумру жена, която е наел срещу пари, за да изиграе умиращата му майка.

Кумру посещава Джанер в затвора.

Действието продължава от предния епизод. Йълдъз пристига с Йълдъз Су в дома на Дуан. Кумру виждайки Йълдъз със сестра си радостна ги посреща и взема детето от нея.

-Ти, какво търсиш тук?! Ендер е вкъщи! – казва Йълдъз виждайки Хандан.

-Йълдъз, не биваше да се разкарваш, щяхме да пратим помощничката да донесе детето! – намесва се Хилял.

-Без мен детето плаче, затова го донесох, все пак съм му майка! Закусвате ли? И аз ще се присъединя, за да не плаче детето! – казва Йълдъз и сяда на масата.

-Седни разбира се! Хилял, кажи на момичетата да донесат прибори на Йълдъз! – нарежда Хандан.

Йълдъз пита Хилял, дали няма да се женят, а тя ѝ отговаря, че ще го направят. Дуан се намесва и казва, че това не я засяга, а Йълдъз му отговаря, че я засяга, защото ще стане мащеха на Йълдъз Су.

Хилял казва, че няма да бъде мащеха, а любяща и закриляща кака, защото думата мащеха звучи лошо.

-Да, така е, защото ти не си лоша?! Само, че знаеш ли, не бавете тази работа, защото ще останеш с пръст в ръка! -казва Йълдъз. Кумру се намесва и казва, че Йълдъз има опит, защото много съпрузи е сменила.

Хилял доволна се усмихва, а Йълдъз ѝ казва да не се смее, защото Кумру не го е казала, заради нея, а защото обича единствено баща си.

Хилял отвръща, че трябва да идва по-често у тях, защото много се забавляват. Йълдъз отговаря, че ще идва, защото е принудена, след като са останали без пукната пара и след като Дуан е обявил, че компанията е фалирала, ще се хранят у тях и добавя, че и Ендер ще идва.

-У вас сигурно е нетърпимо?! – отбелязва Кумру.

-Тук е по-зле скъпа! – отвръща Йълдъз.

Кумру пита Йълдъз, дали се е чула с Емир. Тя отговаря, че не, защото още няма право на телефонен разговор.

-Как ли са? – пита Кумру.

-Как да са? Попаднаха в затвора без основание! Случи се и немислимото!-отговаря Йълдъз.

Хилял се намесва и казва, че не е било немислимо, защото всеки знае, че Емир и Джанер действат по тяхно нареждане и кой знае в какво са се замесвали до сега, а сега са ги заловили.

Дуан се намесва в разговора и пита, дали наистина са го направили. Йълдъз му отговаря, че ако са платили гаранцията, вече да са на свобода, но както му е известно, те нямат пари, за да я платят.

Хандан казва, че Ендер сигурно е съсипана, защото остана без дом, пари, а отгоре на това и брат ѝ е в затвора.

-Но има кола, нека да ти припомня! – казва Йълдъз.

-Ех, колата означава престиж! – въздиша Хандан.

-Хандан, първо си намери, къде да живееш, а след това мисли за кола! – казва Хилял.

-Тази ще се заяжда всеки ден с теб, защо не дойде при мен и Ендер?! – пита Йълдъз.

-Аз съм самотен войн, не се тревожи! – казва Хандан.

-След като се разбирате толкова добре, защо не живеете заедно? – ядосва се Хилял.

-Нали, току-що я поканих да живее с нас, ти май не чу! – казва Йълдъз.

Дуан вика Йълдъз, за да поговорят насаме вътре в къщата. Дуан казва, че не му харесва, че тя се заяжда с Хилял и ѝ напомня, че тя му е годеница, а този дом е и неин.

-Не, този дом е мой, а аз ви го дадох под наем!

-Какъв ти е проблемът?

-Ти, да не си мислиш, че те ревнувам? Хилял е последният човек на света от който бих те ревнувала!

-Онази поп-звезда никак не ми харесва?!

-Тогава просто не го слушай!

Дуан казва, че е разбрала какво е искал да каже и въпросът е приключен. Йълдъз му отговаря, че не може да му държи сметка, защото онази го е настроила и не може да ѝ се меси в живота. Дуан казва, че не иска майката на детето му да се появява в медиите и въпреки че той ще вземе попечителството над детето, тя не трябва да дава лош пример.

-Няма да ти дам попечителство, защото съм добра майка! Между мен и Тарджан няма нищо!

-Може и да има! – излиза извън кожата си Дуан

-Какво те засяга? – ядосана му отвръща Йълдъз.

-Казвам го, заради дъщеря си, не разбираш ли? Да бъдеш бивша съпруга и майка на Дуан Йълдъръм означава голяма отговорност! Внимавай как се държиш и се пази от публични изяви!

-Ти също!

-Какво аз?!

-Внимавай и се пази!

-Какво?!

-И без въпроси?! А сега с дъщеря ми си тръгваме!

След малко при Дуан идва Кумру и го пита, какво става, нали му е казал, че това с Хилял е нагласено, а сега са неразделни, и го пита, дали има нещо между тях.

-Възможно е и да има! Проблем ли е за теб?

-Не, но като питам теб, а след това Хилял ми казвате различни неща. Хилял ми е безразлична, аз искам ти да си щастлив, но нито една жена от обкръжението ни, не ти подхожда!

Кумру излиза, а Дуан си говори сам: -Хубавицата ми, ще останеш още малко в неведение!

Алтай ядосан говори с някой по-телефона, че тъкмо е влязъл в компанията и са назначили синдик. Мъжът отсреща му казва, че е трябвало да действа по-бързо.

-Първо ще говоря с Дуан, а после ще се оженя за дъщеря му – заканва се Алтай.

-Прави каквото знаеш, но по-бързо! – казва мъжът отсреща и му затваря.

Алтай се обажда уж притеснен на Кумру и казва, че майка му не е добре. Кумру го пита, дали може да направи нещо за него, а той я моли да дойде с него при майка му,за да ги запознае, преди да е станало късно, защото на майка му е било мечта, да го види с добро и честно момиче като нея. Кумру обещава да дойде. След като приключва разговора с Кумру, Алтай изпраща съобщение: „Възрастната жена ще му трябва за довечера! Погрижи се за всичко останало!“.

Ендер отива при брата на Енгин и му предлага да я наеме като личен консултант. Тя ще се занимава с всичките му работи, социалният статус…

-Накратко, дойдох да те преобразя, скъпи Енгин! Кога започвам?

-Когато пожелаеш! – свива рамене Енгин.

-Какво ще се случи на?!

-А, заплащането, дали да не го обсъдим предварително?

-Енгин, сякаш не се познаваме, нека да започна и да видя как се развиват нещата, ще го обсъдим така или иначе! Виж, скъпи, не забравяй този жест, защото всички чакат на прага ми и искат да работят с Ендер Челеби!

А, сега ще вървя, за да уредя нещата си, а от утре започвам!

-Ще те очаквам!

След малко при Енгин пристига Хандан, която от вратата започва да се вайка и тръшка, а той ѝ казва да не се хаби, защото Ендер е била тука. Хандан изненадана го пита, какво е искала, а той казва, че работа. Хандан го пита, да не ѝ е дал работа, а той ѝ отговаря, че не е успял да ѝ откаже. Хандан казва, че тогава и тя ще започне работа за него.

-Кога започва Ендер?

-Какво ще се случи на!

-Значи, аз започвам днес, за да имам преднина!

Алтай води Кумру да я запознае с майка си. Жената пита Алтай, дали това е снахата, а Кумру, за да не я огорчи, потвърждава, че тя е снахата.

По-късно, когато Кумру си заминава, жената, която Алтай нае, за да изиграе ролята на болната му майка казва на Алтай, че не е нейна работа, но момичето, което е довел изглеждало много добро и порядъчно, и не трябва да постъпва лошо с нея. Алтай ѝ казва, че трябва да се ожени за нея, за да си отмъсти на баща ѝ, който е съсипал живота на доста хора.

Ендер и Йълдъз отиват на прием, където една приятелка ги моли да я отърват от любовницата на съпруга ѝ, а в замяна тя ще им даде каквото поискат. Ендер и Йълдъз казват, че ще го направят срещу пари, които ще дарят, а жената им казва, че няма пари, но в сейфа си има кюлче злато, което ще им даде, ако свършат работата. Йълдъз и Ендер се съгласяват.

Ендер и Йълдъз се прибират, а Йълдъз я пита, дали има някакъв план, как ще премахнат любовницата. Ендер казва, че в главата ѝ се въртя разни нещо, но жалко , че ги няма Емир и Джанер. Йълдъз ѝ припомня, че имат Седаи. Ендер казва, че той ще свърши работа.

Тарджан се обажда на Кумру, за да я покани навечеря, като казва, че е искал да излезе с Йълдъз, но тя му отказала, затова той поискал нейния телефон. Кумру е учудена, че Йълдъз нищо не ѝ е казала. Тя отказва на певеца, тъй не е в настроение, защото е била при една болна жена и.

Хилял казва на Мете да ѝ намери човек, който да нападне Дуан. Младежът казва, че това е невъзможно, защото Дуан е охраняван от много хора, включително и от него. Хилял му отговаря, че ще се погрижи да бъде сам, но Дуан трябва да си мисли, че любовникът на Йълдъз стои зад нападението.

Кумру отива да посети Джанер в ареста. Кумру се интересува колко пари им трябва за гаранцията.

-За мен 300 хиляди, а за Емир 100 хиляди, затова на кака, не ѝ е лесно!

-Не се обезсърчавай, нов ден, нов късмет!

– 

Сподели