Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 5 (Ето какво ще видим)

НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.5 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 1 август 2023 по bTV.

Хандан кани Енгин на закуска, като иска от Кумру да се държи мило с вуйчо си.

Джанер намира номер на такси на Ендер, която иска да се сближи с Енгин.

Ендер отива при Енгин и го моли за съвет относно номера на такси, който притежава.

Тарджан кани на кафе Йълдъз, за да изгладят недоразумението помежду си. Журналистите ги обявяват за двойка.

Мурат взема двете коли на Хандан, които са купени с пари на фирмата, а след това отива при Ендер и ѝ казва, че в хотела са вложени пари на фирмата и Дуан е партньор в него. Мурат отива с папка с разходите при Йълдъз, заедно с Хилял, която използва Мурат за своите си цели.

Йълдъз, Хандан и Ендер решават да си отмъстят на Мурат.

Вечерта тройката се е събрала в дома Йълдъз и си споделят, коя какво е казала на Мурат. Идва Хилял и им съобщава, че Мурат е мъртъв. Йълдъз, Хандан и Ендер изпадат в паника.

Сутринта Хандан събужда Кумру рано за закуска, като ѝ казва, че вуйчо ѝ ще дойде на закуска и тя трябва да се усмихва и държи мило с него.

Енгин пристига в къщата на Хандан със скромен букет цветя за сестра си. Хандан го кани като му казва, че Кумру не е спряла да говори от сутринта за него. Енгин иска да прегърне племенницата си, която не е виждал от много години, но Кумру му подава ръка за поздрав.

Енгин казва, че отношенията му с майка му са едно, а с нея друго и признава, че и той е направил много грешки, като не ѝ се е обадил и не я е попитал как е. Кумру му отвръща, че няма проблем, защото тя не е била в Турция. Хандан по-всякакъв начин се опитва да се подмаже на брат си.

Действието се пренася в дома на Ендер, която разпитва брат си, как е минала срещата му с Кумру.

-Боядисвахме чанти!

-Джанер, изобретихте ли, други предмети? Това да не е детската градина?

-Како, не сме използвали боички, занимавахме се с дизайн! И още нещо шегите тук ги правя аз, когато ги правиш ти изглеждат зловещо!

Джанер казва на сестра си, че е успял да намери табела на такси, както той ѝ е поръчал. Ендер като вижда колко струва ѝ става лошо, но казва на брат си, че ще вземат един. Джанер пита, дали няма да е по-добре да излъжат както са правили досега, а Ендер му казва, че всичко трябва да е точно, защото като проверят ще разберат, че няма номер на такси на нейното име.

Известният певец Тарджан набира номера на Йълдъз, като казва на импресариото си, че не обича да прави нещо насила.

Тарджан се обажда на Йълдъз и се извинява, че се е случило недоразумение, защото той никога не проявява неуважение към аудиторията си и много съжалява, че тя се е разочаровала от него. Тарджан я кани на кафе, за да изгладят недоразумението помежду си. Той предлага да се видят утре, като оставя на Йълдъз да избере кафето. Йълдъз обещава да му изпрати локацията на кафето.

Мурат отива при Хандан и дава списък с разходите, които е направила, докато Дуан е бил в затвора и добавя, че са ѝ взели и двете коли, защото са на името на фирмата, а те имат нужда от кеш, затова ще ги продадат, но Дуан има добро сърце и не я е оставил без кола. Мурат подава ключа на Хандан като казва, че колата е пред портите. Хандан излиза да провери и е бясна, когато вижда някаква трошка.

Мурат отива при Ендер като ѝ подава една папка и казва, че това са разходите от последните две години, за да ги разгледа когато ѝ е удобно. Ендер го пита, дали Дуан се опитва да я сплаши, а Мурат ѝ отговаря, че са открили, че част от средствата на фирмата са прехвърлени в този хотел, затова Дуан е партньор в хотела.

-Това не е възможно! Този хотел е на мен и на брат ми! Кажи на Дуан да не си мечтае за подобно нещо! Няма да стане!

Мурат ѝ казва да погледне документите и да се посъветва с адвоката си и ще бъде добре, ако започне да освобождава мястото във фирмата.

Действието се пренася при Дуан, който говори с Мурат и му благодари за добрите новини. Хилял го пита, какви новини е научил, а Дуан отговаря, че новините са много добри:

-Мурат е отишъл първо при Хандан и Ендер, а сега е ред на Йълдъз!

-Да отида ли и аз при Йълдъз? Директно ще ѝ кажа, че искаме попечителството над детето!

-Не мисля, че това ще помогне!

-Като твои адвокат е най-добре и аз да бъда там, защото не мисля, че Йълдъз ще вземе Мурат насериозно!

Дуан се съгласява с Хилял.

Мурат чака Хилял пред къщата. Хилял пита Мурат, дали знае, че Йълдъз Су има алергия към фъстъци. Мурат не разбира какво общо има това.

-Ами ако детето днес получи алергично реакция?

Мурат се притеснява за детето, а Хилял му казва, че ако изпълни планът ѝ с детето нищо няма да се случи.

Действието се пренася при Йълдъз, когато при нея притеснена идва Айсел и ѝ казва, че са блъснали брат ѝ с кола. Асуман тръгва с Айсел да излиза и на входа се сблъскват с Хилял и Мурат. Мурат казва на Асуман, че са дошли да говорят с Йълдъз. Тя му казва, че Йълдъз е вътре.

Хилял казва на Мурат, че са се отървали от останалите. Мурат я пита откъде е знаела, че и Асуман ще тръгне с Айсел, а тя му казва, че не биха оставили Айсел сама.

-Започваш да ме плашиш!

-Плаши се, не забравяй да ми говориш навие пред останалите!

Хилял и Мурат влизат при Йълдъз, която се готви да нахрани детето. Мурат ѝ казва, че е дошъл да ѝ остави тази папка, за да я разгледа когато има време. В същото време Хилял слага стрити фъстъци в кашата на Йълдъз Су, без да бъде видяна от Йълдъз.

Йълдъз взема детето на ръце и сяда, за да го нахрани. Хилял ѝ казва, че Дуан иска да вземе попечителството над Йълдъз Су.

-Добре, а иска ли издръжка?!

-След като не му разрешаваш да вижда дъщеря му, това е негово право!

-Слушай, не ти искам съветите!

Мурат наблюдава как Йълдъз дава от кашата на детето. Хилял си тръгва, а Мурат казва на Йълдъз, че иска да я запознае със съдържанието на папката. В този момент Йълдъз Су се задавя и подува. Мурат предлага да го отведат в болница, Йълдъз веднага се съгласява, а Мурат откарва Йълдъз в лоша болницата, която Хилял му каза.

Лекарят казва на Йълдъз, че това е алергична реакция и след като ѝ включат серум детето ще заспи и всичко ще отшуми.

След малко пристига Дуан и Хилял. Дуан пита Мурат, защо са дошли точно в тази болница, а Мурат му казва, че Йълдъз така е поискала.

Дуан прави забележка на Йълдъз, че е довела детето им на това място, което не може да се нарече болница. Йълдъз казва, че Мурат ги е докарал тук, но Мурат отрича. Йълдъз казва на Дуан, че Мурат и жена му са се съюзили и са ѝ спретнали гаден номер.

Кумру показва на Алтай, чантите, които направиха с Джанер снощи. Алтай я пита, кой е Джанер, защото никога не е говорила за него. Кумру отговаря, че не харесва обкръжението на Джанер, но сега ѝ е от полза.

Алтай споделя на Кумру, че изследванията на майка му не са добри и не може да я остави, затова е напуснал работата си в Италия и ще работи от тук. Кумру го пита, дали иска да работи в тяхната фирма, която се ръководи от баща ѝ. Алтай казва, че иска, но му е неудобно. Кумру настоява да се видят с баща ѝ. Алтай се съгласява.

Ендер отива при Енгин и му казва, че е в затруднено положение и след като се е посъветвала с Хандан, тя я е насочила към него. Ендер казва, че има регистрационен номер на такси, но ѝ създава много проблеми, а тъй като не знае как да се справи с процедурите, постоянно е в беда и не знае как да се справи с шофьорите, постоянно се занимава с тях.

Енгин казва на Ендер да му даде регистрационния номер, защото той е регистриран на камарата на шофьорите, за да го провери. Ендер му предлага да вечерят заедно, за да обсъдят подробностите, а той се съгласява.

Йълдъз, Ендер и Хандан са в ресторанта в хотела на Джанер. Йълдъз им разказва, какво е станало днес, че са завели детето на лекар, където Мурат ги е закарал, а след това е обвинил нея. Ендер казва, че Мурат е бил и при нея както ѝ казал, че Дуан е собственик на всичко и те трябва да освободят хотела. Хандан ядосана им казва, че пък на нея са везели колите и са ѝ дали една трошка. Дуан не е знаел за колите ѝ и само Мурат му е казал всичко.

-Да разбираме, че Мурат е новият ни враг! – казва Йълдъз.

-Трябва да го елиминираме час по-скоро, това е задължително! – уверена е Ендер.

-Да направим нещо и да го уволнят! – предлага Хандан.

-Вижте, истинската змия тук е Хилял! – казва Йълдъз.

-Йълдъз, давай по-ред! – казва Ендер.

-Да, първо ще се погрижим за Мурат! – отвръща Хандан.

В този момент в ресторанта на хотела пристигат Дуан и Хилял.

Хандан изненадана пита, дали това не е шега, а Ендер се възмущава, че са дошли в хотела ѝ без капка срам.

Дуан и Хилял се приближават до масата, а Дуан ги поздравява. Ендер го пита, защо не се е обадил, за да му резервират място. Дуан отговаря, че няма нужда, защото е партньор в хотела. Дуан и Хилял отиват към масата си, а Йълдъз казва, че не може да понася Хилял. Хандан пита, дали Дуан може да ги отдалечи от фирмата, а Йълдъз се възмущава, как ще стане това, дали онази змия ще го направи. Ендер им казва, че не е сигурна, че Дуан няма да го направи.

Действието прескача на сутринта в кабинета на Ендер. Някой ѝ се обажда и ѝ казва, че краят ѝ наближава и малко ѝ остава.

-Добре, миличък! Бай, бай! – казва Ендер и му затваря.

Ядосан Ендер отива при Мурат и го заплашва, че още един път ако я притесни по-телефона, много лошо ще съжалява. Мурат отговаря, че нито ѝ е звънял, нито пък е карал някой да ѝ звъни.

Йълдъз се среща с попзвездата Тарджан. Двамата си правят селфи, което Йълдъз споделя в социалните мрежи, за да покаже на феновете си, че са се сдобрили. Когато двамата излизат от заведението журналистите ги наобикалят и ги питат, откога двамата крият връзката си.

Тарджан пита импресариото си, какви са били тези журналисти, а тя му отговаря, че тя ги е пратила.

-Те ни обявиха за двойка! – казва Тарджан.

-Те са полудели! – отвръща жената.

Тарджан предупреждава жената да не го прави, защото много добре я познава. Тя му казва, че журналистите смятат, че с Йълдъз си подхождат, а освен това дълго ще се говори за него. „Любовта, която започна с омраза!“, ще разтърсите интернет. Попзвездата казва, че си има приятелка, а тя му казва да престане да се вижда с това момиче, защото пречи на кариерата му. Тарджан казва, че след тази новина Ебру няма да го погледне, но импресариото му не е на това мнение.

-Да се надяваме, че Ебру няма да притеснява Йълдъз! – казва Търджан.

-Ще е добре да се борят за теб, защото аз знам, кое е най-правилното за нас! Не стигнахме лесно до тук и ще направя всичко възможно, за да останем на върха!

Хандан, Ендер и Йълдъз решават да се опълчат на Мурат. Ендер предлага всяка една от тях да се изправи пред него в кабинета му.

Действието прескача във вечерта. Трите са се събрали в дома на Йълдъз и всяка една от тях разказва, как се е справила с Мурат. В този момент излиза Хилял, която им казва, че доста често са се взели да се събират. Йълдъз я кани да дойде при тях, а тя им казва, че е излязла да подиша чист въздух, защото в къщата има полицай. Хандан я пита, защо.

-Вие, не знаете ли? Мурат е мъртъв!

– 

Сподели