Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 4 (Ето какво ще видим) 31-ви юли

Хандан вижда Мурат в счетоводството и притеснена отива и съобщава на Ендер, като я пита, какво ще правят. Ендер отговаря, че са с вързани ръце, но не трябва да се притесняват, защото те две години са ръководили компанията по най-добрия начин, а ако Дуан не е доволен, това си е негов проблем – да не е извършвал престъпление! Хандан пита, защо не каже това в очите на Дуан?! Ендер отговаря, че ще го направи, защото няма какво да крие и добавя, че според нея и тя не трябва да се тревожи, освен ако не крие нещо.

-Не, скъпа, какво да крия?! Просто похарчих малко пари за някой основни неща, това е!

-А, ха, например двете коли пред вратата, за да си ги сменяш!

-Мила, някой трябваше да представя подобаващо компанията! Нито ти, нито Йълдъз притежавате нужната визия, затова аз се нагърбих!

Ендер иронично я съветва да каже това на Дуан. Хандан казва, че добре, че е Йълдъз, която не му показва детето, затова Дуан в момента най-много мрази Йълдъз.

-Да, и аз така мисля, но все пак трябва да сме подготвени!

-Ендер, искам да ми обещаеш, че ако нещо се случи с някоя от нас трите…

-Хандан, ти наистина си се уплашила?!

-Виж, Ендер цели три години ние, трите ръководим безупречно компанията и не трябва да позволяваме на един мъж да развали всичко с появата си! Оставаме заедно до края!

-Съгласна съм!

-Добре тогава, да се залавяме за работа!

Емир се обажда на Кумру и казва, че магазина ѝ в хотела е готов. Кумру отговаря, че ще прати чантите по шофьора, а цените са отбелязани, а те трябва само да ги наредят.

Емир отговаря, че така не се прави бизнес и съветва Кумру да дойде и да се погрижи за магазина си. Кумру се съгласява с него и казва, че след 30 минути ще е там. След като приключва разговора Емир си поглежда часовника и си казва, че до половин час вече ще е изчезнал, Джанер да му мисли.

Тарък, финансовият директор на холдинга идва при Ендер и ѝ казва, че хората на Дуан тършуват навсякъде. Ендер му казва, че надали ще намерят нещо срещу нея. Тарък отбелязва, че е уязвима при хотелиерския бизнес. Ендер маха с ръка. Тарък обяснява, че Хандан го е препоръчала на брат си, но той е искал да се посъветва с нея, дали да приеме. Ендер му казва, че трябва да направи малко проучване, но Тарък казва, че е направил и компанията, която Енгин е наследил е по-добре от тяхната. Ендер му казва да се съгласи, но да я държи в течение.

Тарък тръгва да си ходи, а Ендер го пита, какво най-много ще впечатли едни шофьор, а той ѝ отговаря, че табелата на таксито.

Кумру пристига в хотела. Тя вижда Джанер и го пита, къде е Емир. Джанер ѝ отговаря, че Емир е излязъл, но той може да ѝ помогне. Кумру казва, че Емир ѝ е казал, че магазинът ѝ е бил готов. Джанер предлага да ѝ го покаже.

-Малък е! – казва Кумру виждайки помещението.

-Да, малък е, но пък е на централно място! Всеки, който влиза в хотела ще минава през твоя магазин!

Кумру му казва, че е успял да я убеди. Джанер се интересува, дали има снимки на чантите си. Кумру се ядосва, че не ги е виждал, а Джанер отговаря, че къде да ги види, нали не ги е представяла на седмицата на модата в Париж. Кумру му ги показва, а Джанер ѝ казва, че много са хубави, а Кумру се изтъква, че всичко, което прави е красиво. Джанер ѝ предлага да направи една колекция за неговия хотел, която ще се продава само в хотела. Кумру го гледа без да каже нищо. Джанер пита, защо го гледа така, а тя го успокоява като му казва, че като гледа май разбира от тези работи.

-Джанер, колко ли идеи ни биха хрумнали?! Знаеш ли, ела довечера!

-Нали ме ненавиждаше заради Йълдъз?

-Това не съм го забравила, но нищо не се знае, може пък да се скарате!

-Ела довечера, ще получиш и процент!

Йълдъз пие кафе и си говори с приятелки. Става дума за известният певец Тарджан (Йълдъз се запозна преди дни, докато му предлагаше имението за снимки на клипа му). Йълдъз им казва, че се познава с него, а ако не вярват може да видят в социалните мрежи. Момичетата молят Йълдъз да им уреди билети на предните маси в заведението, в което има участие довечера.

Йълдъз се прибира вкъщи и отново се опитва да се свърже с Търджан. След много опити импресариото на Търджан ѝ вдига, а Йълдъз казва, че иска да говори с Търджан. Жената му казва, че в момента той е зает. Йълдъз обяснява, че са приятели с Търджан и я моли да ѝ запази три билета на маса отпред, като казва, че ще заплати тройно.

Жената затваря и казва на Търджан, че Йълдъз Йълмаз е предложила да купи маса отпред на тройна цена.

-Коя е тя? – не може да се сети Търджан.

Вечерта Ендер казва на Джанер, че трябва да намери табела на такси и ще е добре да са няколко. Защото по-този начин иска да сложи начало но взаимоотношенията си с барата на Хандан.

Джанер казва, че няма да е лесно да намери табела на такси, но сега отива да се види с Кумру, за да поговорят за чантите.

Ендер е много доволна от чутото.

Междувременна Алтай се обажда на Кумру и ѝ предлага да излязат, но Кумру му отказва, защото има среща с Джанер, за да говорят по-бизнес.

Алтай затваряйки се ядосва, че сега пък се е появил и Джанер.

Вечерта Йълдъз с двете си приятелки отиват в заведението, където ще пее Търджан. Настаняват ги на една от първите маси. Момичета са изненадани, а Йълдъз им казва, че тя не говори празни приказки.

Тарджан не обръща внимание на Йълдъз, а тя ядосана качва снимки на певеца в социалните мрежи и пише, че е много груб човек, не уважа публиката, дори не ги поздравява!!

Дуан преглежда документите, който Мурат му донесе от офиса и констатира, че много пари са похарчили в негово отсъствие, но утре всички, ще научат, че всяко хубаво нещо си има край.

В този момент идва Хилял и като му подава телефона си и казва

-Виж, твойчката злослови по адрес на поп изпълнител!

-Защо да е мойчката?

-Обяснява на феновете си, какво е да си на първия ред! Това момиче е страшно нахално, а съвместният ви живот изобщо не я е променил! Не разбира ли, че никой не се интересува от нейното мнение, коя е тя?!

-Няма значение, защото скоро няма да има време да се занимава с това!

Джанер отива при Кумру. Покрай чантите Джанер я пита, дали има някой в живота ѝ. Кумру му казва, че не иска да слуша за мъже.

Сутринта Асуман казва на Йълдъз, че снощи е злословила по-адрес на Търджан и сега всички я обсъждат.

-Заслужи си го! Нали снощи отидох с приятелки на негово участие, а той се направи, че не ме познава.

В същото време Търджан се ядосва, че телефонът му не е спрял да звъни и са го потърсили над 20 журналисти. Той казва на импресариото си, че тази жена е луда. Импресариото му го съветва да се обади на Йълдъз, да ѝ каже, че е станало недоразумение, да я покани на кафе и да ѝ се реваншира, а тя ще изпрати журналисти при тях, за да покажат на всички как той омилостивя гневен фен.

– 

Сподели