Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 30 (Ето какво ще видим)

НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.30 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 5 септември 2023 по bTV.

Хандан води Зейнеп да си избере булчинска рокля в странен магазин, но накрая Хандан сама пада в ямата, която изкопа за Зейнеп и Йълдъз.

Йълдъз вбесява толкова много Ендер, че Ендер става за смях пред гостите, които Джанер събра, за да я изненада за рождения ден.

Ендер успокоява Хандан, че бракът на брат ѝ и Зейнеп не е истински, защото Зейнеп си е купила самолетен билет за чужбина.

Асуман с помощта на Емир и Седаи прави така, че Зейнеп и Енгин сключват истински брак.

Хандан се обажда на Зейнеп и ѝ казва, че е разбрала, че ще стават роднини, затова иска да я поздрави и я пита, дали си е вкъщи.

-Да!

-Идвам да те взема! Отиваме за булчинска рокля!

-Каква булчинска рокля, няма нужда!

-Зейнеп, нали не мислиш да се облечеш с черна рокля?! Но, ако за теб сватбата не значи нищо, това е друго!

-Не го казах в този случай, не искам да притеснявам никого!

-Не ме притесняваш, скъпа! Приготви се, като приближа ще ти се обадя!

След което Хандан се обажда и се извинява на брат си, за нещата, които му наговори сутринта и му казва, че пътува към Зейнеп, защото иска да ѝ купи булчинската рокля, но естествено с неговата карта. Енгин отвръща, че не си е представял обратното.

Зейнеп ядосана влиза при майка си и сестра си и им казва, че Хандан се е обадила и иска да отидат за рокля. Асуман казва на Йълдъз да отиде с тях, защото не трябва да оставя Зейнеп сама с Хандан.

След като Зейнеп и Йълдъз излизат. Асуман събира Седаи и Емир и им нарежда какво да правят, за да уредят истински светкавичен брак за Зейнеп. Седаи пита, дали Йълдъз знае, а Асуман му отговаря, че не трябва да разбира.

Хандан води Зейнеп и Йълдъз в странен магазин за булчински рокли. Двете сестри пробват толкова интересни дрехи, че Хандан сама пада в ямата, която сама изкопа за тях.

-Добре, добре предавам се! Само не купувайте от тук! Нека да отидем на друго място!

-Нали бяха в наш стил? – пита Йълдъз.

-Излъгала съм се, вземете си рокли в обичайни я ви стил, а аз ще ги платя! Хайде да тръгваме!

-Добре, Хандан, но при едно условие, да пробваш рокля! – казва Йълдъз.

-Изключено да облека рокля от тук! – отвръща Хандан.

-Добре тогава, ще купим и трите рокли! – заплашва Зейнеп.

-Добре де, добре! Не ви е срам! Коя да облека?

Йълдъз ѝ казва да влезе в пробната, а те със Зейнеп ще изберат.

След малко Хандан излиза от пробната с пищна рокля в жълто. Йълдъз ѝ слага корана и казва, че роклята много ѝ отива. Зейнеп я снима, а след това Йълдъз моли продавача да ги снима и трите, защото снимката ѝ е нужна.

Действието прескача във вечерта. Дуан и Джанер посрещат гостите, които Джанер покани за рождения ден на Ендер. Дуан казва на Джанер, че сестра му всеки момент ще се прибере. Джанер казва на Езги да загаси лампите.

Действието се пренася пред имението, където Йълдъз издокарана чака Ендер да се прибере със запалена свещичка върху едно кексче.

-Честит рожден ден, Ендо! Духни свещичката, защото явно всички, освен мен са забравили за рождения ти ден!

-Откъде-накъде!

-Дуан ме покани на вечеря! Нормално ли е, когато съпругата му има рожден ден, той да кани бившата си съпруга на вечеря?!

-Направил го е, защото имате дъщеря!

-Искаш да се прибереш вкъщи и да си поплачеш ли?

-Да не мислиш, че ще ме изнервиш, Йълдъз?!

-Не само ще те изнервя, ами искам да видя и как изпадаш в нервна криза! Сама си на рождения си ден, а Дуан мисли за мен и дъщеря ни!

Ендер ѝ казва, че трябва да се примири с факта, че тя е законната съпруга на Дуан.

-Засега, защото Дуан научили ли истината, ще те изхвърли от вкъщи! Тогава ще се върне при мен, но дали аз ще го приема, не ми се вярва, а като му бия шута, може да го вземеш обратно!

Зла и ядосана Ендер се прибира и звъни на вратата на къщата, но никой не ѝ отваря. Звъни на Джанер, но той не вдига. Бясна Ендер си търси ключовете и отключва вратата.

-Добре, че му роди дете! Писна ми! Ще ви дам да се разберете! Бог да ви накаже! Мразя всички до един! – говори си сама Ендер докато се качва по стълбите и хвърля връхната си дреха и чантата на дивана в хола.

Ендер е шокирана и се стъписва, защото осветлението светва, а обръщайки се вижда Дуан, Джанер и познатите, които са се събрали в хола.

Джанер пука един фойерверк: „Изненада“. Ендер е толкова шашната, че брат ѝ показва със значи, че трябва да се усмихне.

Йълдъз казва на майка си, че е накарала Ендер да побеснее, като се облякла много шик, а след това е казала. На Ендер, че Дуан я е поканил на вечеря и сега всички ще видят истинското лице на Ендер.

-Много добре си направила! Звук не се чува!

В същото време Ендер се обяснява пред гостите, че когато е разбрала, че Джанер е искал да я изненада, тя също и искала да го изненада и затова е влязла така театрално.

Ендер се доближава до брат си и му казва, че иска да убие.

-Защо, како, защото ти подготвих изненада ли? Откъде да знам, че ще влезеш като ругаещ кон?!

-Онази мръсница ме подлуди!

-Йълдъз ли?

-Кой друг?

-Спря ме на врата и ми каза, че Дуан я е поканил на вечеря! Излъга ме , защото е разбрала, че ще има парти у нас! Истинско чудовище!

-Како, нали знаеш, че ти създаде това чудовище!

-Джанер, сега ще ти видя сметката!

-Не се занимавай с мен, а отиди при съпруга си, човекът е толкова разочарован и е потънал в черни мисли!

Ендер отива при Дуан и му благодари за изненадата. Дуан отвръща, че идеята е била на Джанер, но нейното влизане е било голямата изненада. Ендер обяснява на Дуан, че е попаднала в клопка на Йълдъз.

-Защо я слушаш? Прави го да те изнерви или в думите ѝ има истина?

-Откъде-накъде Дуан, как ще вярвам на човек изтъкан от лъжи!

-Еми в такъв случай, защо се нервираш?

Ендер казва, че е станало каквото е станало и нищо не може да се оправи. Дуан отвръща, че ще е било по-добре, ако не се е случило!

По-късно Ендер казва на брат си, че ще си отмъсти на Йълдъз, като роди дете на Дуан и започва да работи по въпроса за забременяването.

Кумру се прибира и споделя на Джанер, че трябва час по-скоро да намерят жилище. На Джанер му хрумва да използват къщата на домашната прислужничка Езги.

Кумру веднага отива при Езги и ѝ предлага да ѝ наеме къщата за 50 хиляди. Езги се съгласява.

Емир и Седаи казват на Асуман, че всичко са уредили и утре служителят ще дойде, и Зейнеп и Енгин ще сключат истински брак.

Емир казва, че много се притеснява, какво ще стане, когато Зейнеп разбере и пита Асуман, дали има план, а тя казва, че не, но този брак е отличен за дъщеря ѝ. Асуман казва на Емир да отиде и да каже на Йълдъз, че всичко е готово за церемонията утре при Енгин. Йълдъз отива и съобщава на Зейнеп.

-Зейно, не се муси, знаеш, че не е истинско!

-Добре, како!

След като Йълдъз излиза от стаята на сестра си, Зейнеп си купува билет за чужбина.

Действието прескача на сутринта. Асуман влиза при дъщерите си с голяма кутия при тях и я отваря.

-Какво е това? – пита Зейнеп.

-Перде?! Разбира се, че булчинска рокля! – отговаря Асуман.

-Мамо, аз колко пъти се омъжвах, а ти нито един път не ми купи сватбена рокля! – казва Йълдъз.

-Няма ли друго, за което да завиждаш? – пита Зейнеп.

-Истинско или фалшиво подписване, искам да видя дъщеря си в булчинска рокля! – отсича Асуман.

Действието прескача в имението на Енгин, който разпорежда на прислугата как да украси къщата. Хандан влиза и пита брат си, какво става, а той ѝ припомня, че подписването е днес и я пита, дали не е почнала да забравя и добавя: -Вчера беше за рокля! Не ми казвай, че не си купила рокля?!

-Не успях!

-Хандан, какво правиш? Обещах на Зейнеп, какво ще ѝ кажа?!

-Батко, заведох я в най-елитното място на Истанбул, но госпожата нищо не хареса!

-Така ли? Зейнеп не ми каза такова нещо!

-Виновна е, затова не ти е казала! – казва Хандан, като отново пита брат си, дали наистина възнамерява да се ожени за Зейнеп. Енгин ѝ отвръща, че му е омръзнала да ѝ го повтаря по 100 пъти!

Хандан му казва, че отива да потича, за да възприеме по-лесно новината, а след нея Енгин ѝ казва, да се върне, за да не изпусне подписването.

Хандан отива при Ендер и ѝ казва, че днес брат ѝ и Зейнеп ще подпишат в дома на Енгин. Ендер спокойна ѝ казва, че от позната е разбрала, че Зейнеп си е купила самолетен билет и тази вечер заминава.

Действието прескача в имението на Енгин, където Енгин и Зейнеп сключват брак.

Хандан пита Зейнеп, къде са ѝ вещите. Зейнеп ѝ обяснява, че е бързала за подписването и не ги е донесла.

  • Какво ще стане, когато Зейнеп разбере, че е сключила истински, а не фалшив брак с Енгин?
– 

Сподели